Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakult a legrosszabb szexuális élményed?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 12:54
1/14 anonim válasza:
18 évesen megerőszakoltak.. Első alkalom volt... 22 N
2/14 anonim válasza:
Sebes volt a kezem és kidörzsölte a kisherceget
Sajnos ballal nem megy, csak jobbal
3/14 anonim válasza:
Sokkal idősebb nővel voltam aztán nem olyan volt amit terveztem
4/14 anonim válasza:
Taliztam egy 10évvel idősebb nővel és nein fog neki..
5/14 anonim válasza:
idősebb nővel voltam, szopás közben kiesett a műfogsora, ráragadt a farkamra :D
6/14 Noren1989 válasza:
Elmentem kissé spiccesen qrvázni...és nem állt fel, pedig naggyon baba volt a csajszi. Akkor jöttem rá, hogy nem elég egy izgató test látvány, s hogy érzelem kell, hogy meg tudjak dugni valakit.
26/F
8/14 anonim válasza:
tinder...kb mintha egy zsák krumplit dugtam volna
9/14 anonim válasza:
Olyan kicsi volt neki,hogy szinte nem is éreztem,pedig nem vagyok egy tág....
10/14 anonim válasza:
Volt egy exem, aki eléggé kicsapongó életet élt, illetve él.
Első együttlétkor megujjaztam, és elkezdett vérezni, pedig nem csináltam durván. Azt hittük, hogy megjött neki, szóval már ez így elég kellemetlen volt. Aztán amikor másodszor is megtörtént ugyanez, elküldtem dokihoz... Kiderült, hogy valami fertőzése volt. Persze rohantam én is vizsgálatra, de szerencsére nem kaptam el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!