Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek mi volt a legrosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi volt a legrosszabb szexuális élménye?

Figyelt kérdés
Hogy történ? Hány éves voltál és hogy tudtad feldolgozni? Mennyi idő múlva probálkoztál újra?
2016. ápr. 6. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
A szüzességem elvétele. 15 voltam, valahogy túlléptem rajta, de azóta sem próbálkoztam.
2016. ápr. 6. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
17 voltam ,a lány szűz volt és véletlenül olyan lendülettel lovagolt meg hogy nagyon megböktem :( NA DE én se maradtam ki a jóból ,mikor szegény fájdalmába meg ijedtében lefordult rólam ,hát hogy is mondjam ,a műszert majdnem letörte :)) 1-2 napig fel se ált
2016. ápr. 6. 14:14
 3/8 A kérdező kommentje:
nekem is fájdalmas volt meg megalázó. kihasználtak utána jó sok év eltelt mire ujra mertem próbálkozni.
2016. ápr. 6. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

18 voltam, életemben először akartam kipróbálni, milyen valakivel ismeretlenül dugni.

Kerestem romeon egy srácot, elmentem hozzá, tök jófej volt, helye, be is jött... Csak úgy tűnt, hogy nem jött be eléggé, ugyanis nekem egyszerűen nem állt fel...

És hát így nagyon gáz volt, és nemsokkal később jöttem is haza. Ez 3 évvel ezelőtt volt, nemsokkal utána még egyszer próbálkoztam mással, ugyan ez történt, és azóta nem.

21F

2016. ápr. 7. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Suliban megb*sztak matekból. Gyorsan történt, a tanár csak simán közölte, hogy bukok. 15 voltam, nem volt könnyű feldolgozni. A nyári szünet után próbálkoztam újra.

(Bocsi, az ilyen jellegű kérdésekre ezt mindig elsütöm, ha nem is más, de a magam szórakoztatására :D)

2016. ápr. 8. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

hogy lehet valakit matekból megb*szni?

ha meghúztak vagy megvágtak az még oké, de a megb*szni szó szerintem nem tartozik az első kettő szinonimái közé

2016. ápr. 8. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Eleve a "meghúz" obszcénabb szinonimájaként is használják a megb*sz szót, és a mai diákok körében teljesen normális, ha egy adott tantárgyból "megb*sszák" vagy a suliból kib*sszák vagy a folyosón elb*szódik vagy az egyik osztálytársa átb*ssza... Manapság nagyon "fejlett" a magyar nyelv...
2016. ápr. 9. 01:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy randimon mikor bementem a lakásba nem 1 srác várt hanem 4. A többit képzelje el mindenki maga...
2016. ápr. 10. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!