Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legrosszabb szexuális élménye?
18 voltam, életemben először akartam kipróbálni, milyen valakivel ismeretlenül dugni.
Kerestem romeon egy srácot, elmentem hozzá, tök jófej volt, helye, be is jött... Csak úgy tűnt, hogy nem jött be eléggé, ugyanis nekem egyszerűen nem állt fel...
És hát így nagyon gáz volt, és nemsokkal később jöttem is haza. Ez 3 évvel ezelőtt volt, nemsokkal utána még egyszer próbálkoztam mással, ugyan ez történt, és azóta nem.
21F
Suliban megb*sztak matekból. Gyorsan történt, a tanár csak simán közölte, hogy bukok. 15 voltam, nem volt könnyű feldolgozni. A nyári szünet után próbálkoztam újra.
(Bocsi, az ilyen jellegű kérdésekre ezt mindig elsütöm, ha nem is más, de a magam szórakoztatására :D)
hogy lehet valakit matekból megb*szni?
ha meghúztak vagy megvágtak az még oké, de a megb*szni szó szerintem nem tartozik az első kettő szinonimái közé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!