Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A rossz tapasztalatok feljogos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rossz tapasztalatok feljogosítanak a nőgyűlöletre?

Figyelt kérdés
Például ha folyton azt tapasztaltam, hogy felszínes rosszindulatúak, folyton gúnyolódtak a csúnyább férfiakkal, megalázták őket, csakis a szép embereket vették emberszámba stb.
2023. jún. 29. 09:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/125 anonim ***** válasza:
0%

102

A kérdező azt írta, hogy ha fizikailag bántalmazni akarod akkor már miért ne erőszakolna meg.

2023. jún. 29. 17:24
 102/125 anonim ***** válasza:
91%

103

Az rémlik, hogy miért akartuk fizikailag bántalmazni, vagy azt akarod hazudni, hogy a semmiből, csak mert nem tetszik a pofája?

Emlékeztetlek: Zaklatásról, fogdosásról volt szó, a fizikai erőszak erre való reakcióként merült fel.

2023. jún. 29. 17:28
 103/125 anonim ***** válasza:
88%

Ezt a kis monológot egy másik, mostanra szerencsére már törölt kérdés kiírója adta elő, DE rendben, térjünk ki erre is. Tehát, ha szexuálisan zaklatsz valakit, aki emiatt pofon ver vagy ellök izomból, akkor még neked áll feljebb, mert mi az, hogy nem hagyja magát fogdosni és bosszúból a szexuális zaklatás mellé még meg is erőszakolod???? Te normális vagy egyébként?? Nem lenne szó semmilyen fizikai bántalmazásról - ami egyébként jogos önvédelem ebben az esetben - ha nem éreznétek magatokat feljogosítva idegen nők engedély nélküli taperolására!

Vissza ehhez a kérdéshez:

"Nem is akar randizni, ő büntetlenül akar taperolni/erőszakolni nőket." ezt írta a 73-mas, mire a kérdező:

"Ez mondjuk jó lenne.

Fantáziálgatok egy olyan szerről amelyet beadva teljesen öntudatlanná válik és nem rögződne semmilyen emlék. Hatása úgy 3-4 óra lenne.

Hú miket tudnék csinálni."

Nyíltan vállalja, hogy JÓ LENNE, ha nőket erőszakolhatna, sőt fantáziál is róla. Miféle beteg állat az ilyen, most őszintén?!

2023. jún. 29. 18:07
 104/125 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Nyilván okkal vannak fenntartásaid, csak nekem az a fura, hogy ott meg álltok bambán, hogy a nők egyik leggyakoribb halálozási oka az a férfi nem. Nálunk egy pasiban való csalódás nem az, hogy kigúnyol, hanem hogy megöl, megerőszakol vagy bántalmaz minket, esetleg zaklat, követ az utcán, vagy megfélemlít vagy fenyeget, aztán ha nekünk vannak fenntartásaink a pasikkal, akkor minden egyes férfi kikéri magának. Ti meg még azt se tudjátok lenyelni, ha valaki nem kedves veletek.

Itt nem érzitek a különbséget?

2023. jún. 29. 19:04
 105/125 anonim ***** válasza:
0%

Jézus, ezek a válaszok....

1-es voltam, ma mentem autóval Hatvan mellett, előttem tötymörgött egy csajszi valami céges autóval, néztem a tükrében, hogy engem figyel, ez szórakoztatta....mert nagyon jókat mosolygott.

Gondoltam inkább sietnék tovább, meg akartam előzni, erre gázt adott, közben alig vettem észre a szemből jövő kamiont, épp, hogy vissza tudtam sorolni.

Csak lestem, hogy mi van.

Halál gyanútlanul mentem volna a munkahelyre, előtte meg bevásárolni a gyerkőcnek nyárra.

Mi van veletek emberek?

De most komolyan.

2023. jún. 29. 22:07
 106/125 anonim ***** válasza:
93%
#106 azért ne keverjük már bele a közlekedést, mert férfi soforokrol én is tudnék mesélni, olyanokat hogy a hajad égnek áll.
2023. jún. 30. 07:37
 107/125 anonim ***** válasza:
0%

Le is lettem pontozva 0 százalékra....

Még egyszer megkérdezem, mi van veletek emberek?

De, belekeverem, mert rengeteg frusztrált nő van, akik rühellik a férfi nemet.

Miért is ne keverném bele?

Azt keverek bele, amit akarok, ha a két nemről van szó.

RITKA OSTOBÁNAK KELL LENNI AHHOZ, LEVEZETNI EGY KOMPLETT NEMEN A FESZT, HA VALAKI FELHÚZOTT....

Ez a szerény véleményem.

Aki megint lepontoz, nézzen magába.

Ennyi.

2023. jún. 30. 08:07
 108/125 anonim ***** válasza:
0%

108

Talán most ez a divat. És az incelek ezt vették észre, hogy a nők mivel át lettek bhaszva cha(ö)d(ör) által ezért a legkönnyebb célpont levezetni a frusztrációjukat a béta és omega férfiak, hiszen ők úgysem számítanak igazi férfinak az alacsony tesztoszteron szintjük miatt.

2023. jún. 30. 08:35
 109/125 anonim ***** válasza:
100%
Felém valahogy mindig csak rondáktól érkezett inzultus. Furi
2023. jún. 30. 10:04
 110/125 anonim ***** válasza:
0%

104

De mi az, hogy szexuális zaklatás?

Az, hogy hozzáér a becses popódhoz ruhán keresztül.

Vágd képen, ezt így szokták megoldani tisztességesebb korokban.

Ma meg egyenes ki akarsz nyírni valakit ezért.

A baj itt veled van kedves hozzászóló.

2023. jún. 30. 10:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!