Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz tapasztalatok feljogosítanak a nőgyűlöletre?
Inkább hanyagold egy időre a közösségi tartalmakat, ha még megfejeled a sikertelenségeket a hozzá párosított dumával, na az kiborítja az embert nagyon.
Ismerek, ismertem "csúnyább" férfiakat, akik simán hódítottak meg nőket a lelkesedésükkel.
A hozzáállást rombolod le, ha csak a negatívumot tapasztalod, arra meg nincs szükség.
Valószínűleg "túl jó" környezetben élek és nevelkedtem.
De én őszintén egyetlen egyszer sem láttam/hallottam olyat, hogy egy lány beszólt, megalázott, vagy akármi ilyesmit tett volna egy rossz külsejű fiúval/férfivel.
(Fiúk között előfordult kisebb-nagyobb bullying)
Megjegyzem kíváncsisággal tölt el, hogy milyen (rossz) környezetekben van ez validálva, mivel érdeklődök a szociológia iránt.
Igazából érezheted jogosnak belül, de nem lesz az. Azért mert kirabolt például egy fekete még nem.lesz bünőző az összes. Azért mert bántott egy nő, meg nem fog az összes.
Szóval..
1. Ez buta általánosítás.
2. Magadnak ártasz vele, mert gyülölködni rossz.
4
Igen de ha elég gyakran (mondhatni az esetek többségében) látod ezt a mintát akkor sem jogos?
Nem mindig a szemébe gúnyolódnak hanem gyakran hallottam a lányokat egymás közt az alany háta mögött gúnyos megjegyzéseket tenni illetve nevetgélni valakin amiért alacsony, eláll a füle, gülü a szeme vagy ferde az orra. Nagyon vicces mondhatni.
2
“ De én őszintén egyetlen egyszer sem láttam/hallottam olyat, hogy egy lány beszólt, megalázott, vagy akármi ilyesmit tett volna egy rossz külsejű fiúval/férfivel.”
De ha nem is szól be totál ignorálják őket
7
És ha ignorálják? Nehogymár számonkérj BÁRKIT azért, mert nem akar foglalkozni veled... A szüleidet max, de senki más nem tartozik neked semmivel.
Nyilván ha ok nélkül bántanak, akkor jogos a felháborodás, de az ignorálás mióta bűn? Mintha a férfiak nem úgy néznének át a csúnya nőkön, mint a tisztára mosott ablaküvegen...
Miért ne ignorálnák, amikor néhány férfi nem érti azt a szót, hogy nem? Elmondja a nő pl. hogy barátkozásba benne van, de a férfi meg mégis nyomul, mert úgy értelmezi, hogy akkor van esélye.
Hogyha egyszer neked tetszik az a nő, de te neki nem, akkor mi értelme van barátkozni? Egyoldalú a barátság, nem?
"Nem mindig a szemébe gúnyolódnak hanem gyakran hallottam a lányokat egymás közt az alany háta mögött gúnyos megjegyzéseket..."
Tedd a kezed a szívedre, és mondd azt, hogy fiúktól nem hallottad ugyenezeket a csajokról... Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!