Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz tapasztalatok feljogosítanak a nőgyűlöletre?
Sem a férfi, sem a nőigyűlölet, sem a rasszizmus, sem a vallás, sem a homofóbia, vagy akármilyen fajta gyűlölet nincs rendben!
Magadnak ártasz és másoknak is ártasz vele! Gyűlölet helyett inkább béke, szeretet, tisztelet, megértés kellene, hogy legyen!
Képzeld el, velem is kötekedett kettő fiú általános iskolában és mégsem gyűlölöm az összes férfit, van úgy, hogy átnéznek rajtam nők és férfiak egyaránt, de nem gyűlölöm őket, idegenek, semmi közöm hozzájuk, ha meg netalántán beszólnának, akkor meg nem venném figyelembe, mert saját magukat járatják le én nem fogom utánozni őket, annyit nem érnek! :D
Te miért nem tojsz rájuk, vagy miért nem javítasz a külsődön, belsődön elsősorban? Lehet tök rossz helyeken akarsz sikert elérni, lehet nem jól fogsz hozzá, lehet nem vagytok egy kategória. Gondolkodj el inkább azon, önkritikát nem ártana gyakorolni!
De ha csupán külső alapján néznek át rajtam az nem náci pozitív?
Mert milyen mentség van rá?
13
Hogy jön ez a nemzeti szocializmushoz? XD
Ha valaki a külsőd miatt bánt, az gyökérség, de nem nemzeti szocializmus. Ha meg csak ignorál, az még csak gyökérségbek sem mondható. Hidd el, a te figyelmedet is elkerüli naponta többszáz nő, mert egyszerűen nem szép.
14
Haverkodásról beszéltem nem szexről…
Legalább ne hazudj, jó?😂
Randizas kategóriában vagyunk! 🤣
18
Mi ez a skatulyázás?
Minden csúnya férfi egyforma?
Idióta
Válaszolj a kérdésre:
Te olyan nőkkel ismerkedsz, akik neked nem tetszenek? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!