Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik taszítóbb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik taszítóbb? Ha egy nőnek rossz a lehelete vagy egy férfinak?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen emberrel találkoztam mostanság,ezért vetődött fel a kérdés. De valahogy nőknél nem tudom,undorítóbbnak találom a rossz leheletet, mert azt gondolnám,hogy mi sokkal jobban adunk magunkra,és nem vagyunk igénytelenek,odafigyelünk erre. Nem hinném,hogy ennyi nő lenne aki refluxos vagy nem foglalkozik a fogaival..

Mi a véleményetek erről?

2023. jún. 10. 13:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%
Az, hogy alapjaiban totálisan másként látom az embereket-mint te kérdező. Belehalnék ha belsőleg olyan felszínesen kéne élnem mint neked kérdező.
2023. jún. 10. 13:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyformán gusztustalan. Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő az illető.
2023. jún. 10. 13:33
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Mind a kettő ugyanolyan rossz.
2023. jún. 10. 13:35
 4/20 A kérdező kommentje:
Mi abban a felszínesség,ha nem bírom elviselni,ha valaki a büdös szájával a képembe liheg,beszélgetésnél,és ezért nem beszélek vele tovább? Talán neked is büdös a szád, azért veszed ennyire magadra?
2023. jún. 10. 13:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs különbség. Ugyanolyan igénytelen mindkét esetben.
2023. jún. 10. 13:57
 6/20 anonim ***** válasza:
52%

4 Nem értesz semmit az emberekből-mondom ezt úgy, hogy nincs és nem volt rossz lehelletem (reggeli mindenkinél lévő ébredést)kivéve. Beteg az illető akár nő, akár férfi. A szervei a szervrendszere nem úgy működik ahogy kéne, ez miatt megbélyegezni valakítt az akkora felszínes ember, amekkorát a föld a hátán nem hordott.

Segíts az illetőnek akivel gondod van, szólj neki félre húzva-ez az em,berséges lépés a betegek felé, és nem az, ahogy te megnyilvánulsz.

2023. jún. 10. 14:02
 7/20 anonim ***** válasza:
valakit
2023. jún. 10. 14:03
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő rohadt gáz. Nekem nem jó minőségűek a fogaim, de félévente-évente járok fogorvoshoz, hogy megőrizzem az egészségüket.

Fogmosás, fogselymezés reggel és este alap, rágózom a nap nagy részében. Irtózom a szájszagtól és volt, akinek világosan megmondtam, hogy bocs, de büdös a szád és nincs kedvem megcsókolni emiatt.

Az normális, ha az ember lehelete evés vagy ébredés után nem az igazi... De undorítóan igénytelen a fogaira a magyar lakosság.

2023. jún. 10. 14:10
 9/20 A kérdező kommentje:
Teréz anya megszólalt. Persze,majd egy 3 gyerekes anyát,aki pénzárban dolgozik,fogom és félrevonom. Vagy mondjuk egy embert az utcán,akit nem ismerek. De még a barátnővel,vagy rokonnal is elég gáz lenne.Ha én érzem,ő is érzi.Ha nem tesz ellene,az meg trehányság.
2023. jún. 10. 14:10
 10/20 anonim ***** válasza:
29%
9 Mennyiből áll megkínálni a másik embert egy rágóval, vagy finoman szólni neki, hogy a lehellete problémás?:D Aranyom, van még mit tanulnod-emberségből mindenképpen. Az észt, a gondolkodni tudást sem véletlenül kapta az ember, ideje újból sorba állnod érte. Valószínűleg lekésted, mikor osztották.
2023. jún. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!