Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik taszítóbb? Ha egy nőnek rossz a lehelete vagy egy férfinak?
Rengeteg ilyen emberrel találkoztam mostanság,ezért vetődött fel a kérdés. De valahogy nőknél nem tudom,undorítóbbnak találom a rossz leheletet, mert azt gondolnám,hogy mi sokkal jobban adunk magunkra,és nem vagyunk igénytelenek,odafigyelünk erre. Nem hinném,hogy ennyi nő lenne aki refluxos vagy nem foglalkozik a fogaival..
Mi a véleményetek erről?
4 Nem értesz semmit az emberekből-mondom ezt úgy, hogy nincs és nem volt rossz lehelletem (reggeli mindenkinél lévő ébredést)kivéve. Beteg az illető akár nő, akár férfi. A szervei a szervrendszere nem úgy működik ahogy kéne, ez miatt megbélyegezni valakítt az akkora felszínes ember, amekkorát a föld a hátán nem hordott.
Segíts az illetőnek akivel gondod van, szólj neki félre húzva-ez az em,berséges lépés a betegek felé, és nem az, ahogy te megnyilvánulsz.
Mindkettő rohadt gáz. Nekem nem jó minőségűek a fogaim, de félévente-évente járok fogorvoshoz, hogy megőrizzem az egészségüket.
Fogmosás, fogselymezés reggel és este alap, rágózom a nap nagy részében. Irtózom a szájszagtól és volt, akinek világosan megmondtam, hogy bocs, de büdös a szád és nincs kedvem megcsókolni emiatt.
Az normális, ha az ember lehelete evés vagy ébredés után nem az igazi... De undorítóan igénytelen a fogaira a magyar lakosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!