Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házi nyúlra lőni nem jó. Szerintetek ebben van igazság? Tényleg nem érdemes osztálytárssal kezdeményezni, mert hosszútávon csak rossz vége lesz? Vélemények?
Vannak, akiknél simán jól működik a dolog. Ismerek olyan harmincas párt, akik így jöttek össze gimiben, azóta már boldog házasok és bármikor jöhet a baba.
De nálam például kizárt dolog lenne. Pláne fiatalon, mondjuk gimi elején.. szakítás után biztos marha jó lehet egymást nézni még x évig. Pláne ha nem volt felhőtlen az elválás.. 😃
Az tény, hogy van alapja, pl hogy ha szakítotok, kínos lesz, meg ilyenek.
Én osztálytársammal jöttem össze, lassan 1 éve vagyunk együtt. Nem igazán érdekelt ez a kimondatlan szabály. Inkább lettünk volna boldogtalanok, mert hogy mi van ha?
4 hónapig az osztály többi része nem is tudta, utána pár napig erről pletykált mindenki, most meg már senkit sem izgat igazán. És még ha esetleg szakítanánk is, melyet egyikünk sem szeretne, és semmi okunk sem lenne rá, szerintem akkor is meg tudnánk oldani nyilvános drámázás nélkül.
Szóval szerintem megér egy próbát. Persze biztos van rengeteg ellenpélda is, nincs egyértelmű végkifejlet.
17/L
3-as
Hát nem hiszem, hogy utána tudnának normálisan egymáshoz szólni, mintha mi se történt volna...
Az értelmes igen. De nem mindenki ilyen.
Ha két éretlen 14-15 éves gyerek összejön, akkor ők nem feltétlen fogják értelmesen kezelni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!