Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyünk hogy együtt légyünk? Ha igen, mit cselekedjek? 19/f,17/l
Barátnőmmel tavasszal ismerkedtedtem meg és egymásba szerettünk.
Távkapcsolatban éltünk és mindig Budapesten talákoztunk heti egyszer kétszer. A szüleinek nem akarta elmondani hogy együtt van velem mert félt hogy akkor eltiltják tőlem és ezért titokban találkoztunk csak,nyáron viszont kevesebbet tudtunk csak találkozni aminek az lett a vége hogy szakítottunk szeptemberben mert azt mondta már nem szerelmes belém,de én tudom hogyha többet találkoztunk volna akkor nem alszik ki a láng és szerintem ha többet találkoznánk akkor újra fel is éledne.
A mostani helyzetben megértem hogy nem szeretné folytatni,de jövőre Pestre járok majd egyetemre és ő is ott fog tanulni. Nagyon szeretem őt és úgy tekintek még mindig rá akivel az életemet is leélném.
Szerintetek összejöhetünk még? Volt valakinek hasonló este amikor a barátjától/barátnőjétől csaknem egy évig külön volt?
A válaszokat előre köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!