Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hete szakított a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hete szakított a párom velem 2 évig voltunk együtt, de a karácsonyt még is náluk töltöttem.Mi volna a helyes döntés? Hogyan cselekedjek?

Figyelt kérdés

Együtt aludtunk, és Ő közeledett felém, összebújtunk, csókoloztunk.

Majd sor került a beszélgetésre, hogy miért lett vége.

Mi csak hétvégenként tudtunk találkozni, és Ő többre vágyott :-(

De most úgy érzem ami történt köztünk, az nem történt hiába.

Itt van még érzelem, van még parázs.

Nem tudom mit kéne tennem, hagyjak neki egy kis időt, vagy mihamarabb újra találkozni vele, hisz úgy érzem van még közös jövönk, és vár még ránk sok-sok beszélgetés.

De nem tudom mi volna a helyes, és nem akarom hogy sokáig üljünk a dolgon, viszont a sürgetés sem jó.

Mit tanácsoltok, mi lenne a helyes döntés?

L/22

2008. dec. 29. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod megoldani a problémát, miszerint túl keveset találkoztok, akkor ugyanúgy tönkre fog menni a kapcsolat ha újrakezded.

Találjatok kompromisszumot és szinte biztos, hogy életet tudsz lehelni a kapcsolatba. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor pedig zárd le, ne kínozd tovább se magad, se őt.

Szerintem.

2008. dec. 29. 13:30
 2/10 A kérdező kommentje:

Volt téma közöttünk korábban az összeköltözés, de nem valósult meg, és az oka nem egészen anyagiakba kereshető, hanem abba hogy mind a ketten tanulunk és nem egy városba :-(

Ezért volt az hogy péntektől vasárnapig voltunk együtt.

2008. dec. 29. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy leírod az okát nem változtat a lényegen.

Váltson valamelyikőtök sulit, vagy rendezze úgy az órabeosztását, hogy 3-4 nap alatt letudja a heti kötelességeit és a maradék időben együtt tudjatok lenni.

Esetleg ha 100 km-en belül vagytok, akkor egy évet ki lehet bírni bejárással is.

Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, én bpesti vagyok, a lány Szombathelyre járt suliba. Meg tudtuk oldani, hétfő reggel ment el, az első óráját kihagyta, de a másodikon már ott volt. Csütörtökön délután pedig már megint nálam volt. Az a három nap elég könnyen eltelt, ráadásul többször előfordult, hogy ilyen-olyan okok miatt egy nappal korábban jött, vagy egy nappal később ment.

De csak akkor tedd meg ezt, ha látsz a kapcsolatban jövőt.

2008. dec. 29. 13:49
 4/10 A kérdező kommentje:

2.hozzászólonak

Én nekem kevesebb a suli kötelezettségem, heti két nap.

Viszont melóm az itt van, de ezt is meg lehetne szerintem oldani.

Itt talán az a baj, hogy rossz úgy mond elvárni a másiktól hogy csak ŐŐŐ utazik,és lehet hogy a pasi ezt kihasználásnak gondolja.

Én úgy érzem van jövője a kapcsolatunknak, már ha abból indulok ki, hogy karácsonyt náluk töltöttem, ott aludtam és közel kerültünk egymáshoz, a vágyak, érzelmek nem aludtak ki.

2008. dec. 29. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első és a második válaszoló ugyan az a személy. :)

Én azt javaslom, hogy üljetek le és beszéljétek meg ezeket a dolgokat. Mond el neki, hogy hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, kérd meg, hogy ő is tegye meg ezt és próbáljátok meg újra a dolgokat immáron úgy, hogy ami korábban probléma volt azon változtattok.

Ha belemegy, akkor ő is érez még irántad sokat és ha jól csináljátok, akkor szerintem lehet jövője a kapcsolatnak.

Ha nem hajlandó kompromisszuma, akkor az jelzésértékű...

2008. dec. 29. 14:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Valahol nekem már az is egy jel, hogy lehívott karácsonyra és együtt töltöttük felnőttként e ünnepet, úgy mond félre tettük a hibáinkat, s nem gondolom azt, hogy csak azért történtek dolgok mert karácsony volt.

Sokat beszélgettünk, hogy miért is lett vége és hogy mi az amit tudnánk tenni azért hogy újra együtt legyünk és a korábbi probléma megoldodjon.

Akkor ott nem döntöttünk, hisz ezt át kell gondolni.

Úgy érzem hiba is lett volna egy kicsit, hogy ha 3 hét után, minden nélkül egymás karjaiba estünk volna, jó ez valahol félig igaz, de itt egy alapos átgondolás és még sok-sok beszélgetés vár ránk.

Én úgy érzem van jövője a kapcsolatnak, újra csak ismételni tudom magam, hogy ami volt, az nem volt hiába.

Inkább valahogy a félelmét kéne kiütnöm valahogy, hogy ne féljen, mert úgy érzem hogy itt ez is a probléma a folytatásra nézve, hogy Ő fél.

Nem feltétlenül gondolom azt hogy a békülés után rögtön összekéne költöznünk.

A másik problémám az, hogy nem tudom merjem e kezdeményezni azt, hogy új év napján jöjjön el hozzám, beszélgessünk újra.

Igaz én lent voltam náluk, de az Ő helyzete talán közel sem olyan könnyű, mert anyumtól talán nem fél, de apumtól lehetséges, hisz nem én voltam a szakító fél.

Én megtenném hogy felhívom magamhoz, de őszintén szólva nem tudom mit kéne tennem.

Van aki azt mondja most egy kicsit hagyni kéne pihenni, mert talán felkavartam.

De én meg úgy érzem, nem ez volna a helyes döntés hogy ülök és várok, mert ahogy megy az idő úgy "letisztulhatnak" ezek a dolgok.

Tényleg fogalmam sincs hogy merjek e lépni, nem akarok nagyon nyomulni, mert lehet hogy azzal többet ártok, de azt sem akarom hogy elvesszenek a dolgok.

Csak egyet tudok látni szeretném minnél előbb, fontos nekem nagyon.

2008. dec. 29. 14:36
 7/10 Srapnel ***** válasza:
100%
Nagyon jó a mondat, hogy "én úgy érzem, hogy van jövője a kapcsolatnak". Az, hogy úgy érzed, nem biztos, hogy úgy is van.
2008. dec. 29. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántólag, de meg megkérdezném, hogy mit vársz most tőlünk? :) Elolvastam a kérdésed, írtam három választ, te pedig mindig hozzáadtál egy új részletet.

Ezen túl mást nem nagyon lehet mondani. Bár lehet, hogy más majd mást mond.

Ha akarod ezt a kapcsolatot, akkor állj a sarkadra és hozd rendbe. Van rá esélyed, hogy sikerül, de ez áldozatokat követel mindkettőtöktől.

Ennyi.

2008. dec. 29. 15:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Én megköszönöm a válaszaidat :-)

Tudom bonyolult és mindig jönnek új kérdések, amire a megoldást nem tőletek várom!!!!

Csak hogy kívül álló személy jobban lássa a helyzetet, de mint írtad van rá esély hogy rendbe tegyük, persze ez két emberen múlik.

Én a sarkamra állok, és megteszek mindent a kapcsolatért.

Tanácsot csak azért kértem, hogy miként cselekedjek, kezdeményezem én a találkozásokat vagy várjam meg még az együtt töltött hétvége után Ő jelentkezik.

Csupán csak arra voltam kiváncsi, mi volna a helyesebb, utána már a többi feladat rám/ránk vár.

Csak az első lépés a nehéz, mert nem tudom hogy most mi is volna helyesebb.

S elnézést kérek a kommentekért.

2008. dec. 29. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem a soraidból, akkor karácsonyra ő hívott el magához. Ezesetben szerintem nyugodtan meghívhatod szilveszterre te magatokhoz.

Apuddal beszéld meg a dolgokat, nehogy bekavarjon. Ha ezt nem sikerül megoldani, akkor menjetek máshova.

Ha ő is szeretné rendbe rakni, el fogja fogadni a meghívásod...

Sok szerencsét! :)

2008. dec. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!