Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi végén megkérdezni a lányoktól hogy akarnak e még találkozni mennyire jó vagy rossz ötlet?
Több olyan első randim is volt,ahol a csajjal megbeszéltük hogy majd holnap dumálunk, aztán soha többé nem válaszoltak az üzenetemre.
Mennyire jó vagy rossz ötlet elso randin megkérdezni a csajokat hogy akarnak e második randit?
Megkérdezheted, de nem biztos hogy az igazat mondják majd.
Én ha jól éreztem magam, magamtól is mondtam hogy remélem még találkozunk.
Hali, én nő vagyok és amikor a jelenlegi párkapcsolatom még csak kezdeti szakaszban volt, én kérdeztem meg a végén, hogy találkozunk-e még. Semmi rossz nincs ebben, ettől még nem leszel lúzer. Aztán volt, hogy a párom vezette fel a randi végén, hogy hol találkozzunk legközelebb: "láttam nyílt egy új étterem, nagyon jónak tűnik a kaja, beülhetnénk oda együtt legközelebb".
Szerintem egy finom de határozott felvezetés a kövi találkozóra jobb, mint randi után másnap írni és várni a választ. Ha korrekt a csaj, akkor a program javaslatra őszintén fog reagálni. Ha csak mismásol, akkor lehet részéről ez offos.
És ha megkérded sztd akk jobb lesz a helyzet? Ugyan úgy éltűnik, ha akar.
Nem ezen mullik.
Ha bejössz a lánynak:
Nincs jelentősége, hogy megkérdezed-e vagy sem. Úgyis nyitott lesz a következő találkozóra.
Ha nem jössz be a lánynak:
Nincs jelentősége, hogy megkérdezed-e vagy sem. Úgyis elzárkózik majd a következő találkozótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!