Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin megkérdezni a másiktól,hogy "mit gondolsz rólam,elégedett vagy velem?" Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Volt egy randim ahol a lány a bemutatkozás után már 3 perccel feltette a kérdést hogy idáig elégedett vagyok-e,mit gondolok róla?
Már több embertől is hallottam hogy megkérdezték a randipartnert erről.
Szerintetek ez jó vagy rossz ötlet?
2023. jan. 24. 09:55
3/9 anonim válasza:
Hát ez nagyon nem hangzik jól. Nagyon kiábrándító. Mintha semmi önbizalma, önbecsülése nem lenne az illetőnek. Ráadásul olyan erőltetett légkört teremt mintha vizsga lenne vagy állásinterjú.
4/9 anonim válasza:
Jesszus... nagyon bizarr. Mint valami marketinges közvéleménykutatás. Egyrészt erőltetett, másrészt tolakodó, harmadrészt meg azt nem is lehet eldönteni egy randi alatt sem, hogy a másik megfelel-e, elégedett vagyok-e vele, max. azt, hogy látok-e esélyt a folytatásra. De főleg 3 perc után... abból, hogy az alatt az idő alatt nem viselkedett nagyon parasztul és élőben is tetszik, még nem következik, hogy elégedett is vagyok.
5/9 anonim válasza:
Abszolút nincs önbizalma. Meg akar felelni Sajnálatos, viszont jó hír, hogy ez fejleszthető.
6/9 anonim válasza:
Teljesen tapasztalatlan.
És tényleg gáz ezt kérdezni
7/9 anonim válasza:
A „mit gondolsz rólam” teljesen oké, de mi az, hogy elégedett-e? Mintha egy beosztott kérdezné a főnökét. Egy randin nem teljesíteni kell, hanem önmagunkat adni.
8/9 anonim válasza:
Hát, nekem az is nagyon para lenne, főleg ígyca legelején, ha megkérdezné az illető, mit gondolok róla. Mit gondolhatnék? Hisz még alig ismerem. Mi lehet a helyes válasz?
9/9 anonim válasza:
Gáz nagyon. Látszik hogy meg akar felelni a másiknak és mindenáron kell neki a kapcsolat, a partner. Túl erőltetett, görcsös. Én tuti kiábrándulnék ha tőlem ilyet kérdeznének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!