Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne gyakorolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne gyakorolni a flörtölést?

Figyelt kérdés
Nemrég mentem szét az exemmel és szeretnék majd élőben ismerkedni. Milyen jeleket tudok küldeni egy férfinak, ha tetszik?
ma 16:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Annak magától kéne jönnie mindenféle megjátszás nélkül.
ma 16:03
 2/21 anonim ***** válasza:
32%
Pl neha a szemebe nezel, ramosolyogsz, bizgeted a hajadat. De ezek maguktol jonnek altalaban, nem kell “tevolegesen” csinalod oket.
ma 16:12
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

A szádat: hogy kimondod, hogy szimpi neked.

Ez az egyetlen, egyenes megoldás...

A jelekből jön majd a félreértelmezés, a konfliktus, a sértődés és a zaklatás érzése.

Nagyon gondold meg!

ma 16:17
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Persze, majd mondjuk metron odamegy egy vadidegen ferfihez es megmondja, hogy szimpi neki🤣
ma 16:18
 5/21 Noren1989 ***** válasza:
10%
Füstjeleket.
ma 16:22
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha velem folyamatosan szemeznél, odamennék hozzád. De a férfiak többsége nem ilyen bátor, szóval nem tudok tanácsot adni. A flörtölés amúgy színészkedés, aminek a célja, hogy kialakíts magadról egy jó képet a másik fejében. Én az őszinteség és az egyenesség híve vagyok, szóval nálam a flörtölés nem játszik.
ma 16:23
 7/21 anonim ***** válasza:
30%
Ha semmilyen kontakt nincs, akkor csak ne flörtölgessen! Ha meg van, akkor meg már felesleges, lehet szóban is kommunikálni...
ma 16:23
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
#6 A flört természetes dolog mivel ideális esetben a vonzalom okozza! Ide tartozik a non verbális és verbális flört is. Te kevered a játszmákkal.
ma 16:25
 9/21 anonim ***** válasza:

7

Miert ne flortolhetne vagy legalabbis kuldhetne jeleket? Ha valakinek parja van, azt jo esetben amigy sem fogja erdekelni, aki meg igy is nyitott ra, az szerinted szemelyes kontakt eseten nem kamuzna rola, hogy van e kapcsolata vagy nincs? Dehogynem.

ma 16:31
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

A flört maga a játszma. Itt a hivatalos definíciója:

"A flört (flirt) angol eredetű szó, jelentése: szerelmi játék, játékos, könnyed udvarlás, illetve ennek elfogadása"

Én sose szoktam azokkal a nőkkel flörtölni, akik tetszenek, mert felülemelkedtem az ilyen egós játszmákon. Helyette teljesen odaadom a figyelmemet. Szóval eleve hibás a következtetésed, hogy a vonzalomból fakad a flörtölés. Abból fakad, hogy tetszeni akarsz a másiknak, így flörtöléssel próbálsz kialakítani magadról a fejében egy jó képet.

ma 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!