Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne gyakorolni a flörtölést?

A szádat: hogy kimondod, hogy szimpi neked.
Ez az egyetlen, egyenes megoldás...
A jelekből jön majd a félreértelmezés, a konfliktus, a sértődés és a zaklatás érzése.
Nagyon gondold meg!

7
Miert ne flortolhetne vagy legalabbis kuldhetne jeleket? Ha valakinek parja van, azt jo esetben amigy sem fogja erdekelni, aki meg igy is nyitott ra, az szerinted szemelyes kontakt eseten nem kamuzna rola, hogy van e kapcsolata vagy nincs? Dehogynem.

A flört maga a játszma. Itt a hivatalos definíciója:
"A flört (flirt) angol eredetű szó, jelentése: szerelmi játék, játékos, könnyed udvarlás, illetve ennek elfogadása"
Én sose szoktam azokkal a nőkkel flörtölni, akik tetszenek, mert felülemelkedtem az ilyen egós játszmákon. Helyette teljesen odaadom a figyelmemet. Szóval eleve hibás a következtetésed, hogy a vonzalomból fakad a flörtölés. Abból fakad, hogy tetszeni akarsz a másiknak, így flörtöléssel próbálsz kialakítani magadról a fejében egy jó képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!