Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne gyakorolni a flörtölést?
Figyelt kérdés
Nemrég mentem szét az exemmel és szeretnék majd élőben ismerkedni. Milyen jeleket tudok küldeni egy férfinak, ha tetszik?tegnap 16:01
11/21 anonim 

válasza:

Hat en akivel flortolok, az nekem tetszik, nem azert teszem, hogy en tetsszem a masiknak.
12/21 anonim 

válasza:

Jól van, legyen igazad. De bakker amikor sistereg a levegő kettőtök között olyan nincs, hogy nincsenek elejtett kétértelmű, vagy egyértelmű megjegyzések, nem szemeztek és nem az jut eszedbe, hogy jobb képet akar magáról lefesteni hanem elmerülsz a szemeiben, égsz mint a karácsonyfa. Attól lehetsz odaadó, kedves is, de normális a flört, tudatalatt működik a legtöbb esetben!
13/21 anonim 

válasza:

7; azt mond szóban is tisztázni lehetne...
Mennyivel jobb hely lenne a világ, ha nem ilyen rutin lenne a játszmázás... Persze mind nők, mind pasik részéről.
14/21 anonim 

válasza:

De ez nem jatszmazas az isten aldjon meg! Mi ebben a jatszma?
15/21 anonim 

válasza:

Mert nem vagy elég tudatos, hogy felismerd. Nem vagy tisztában azzal, hogy miért csinálod.
16/21 anonim 

válasza:

El kell választani egymástól a természetes reakciókat (szemezés) és az egós játszmákat (flört).
17/21 anonim 

válasza:

Te egy szellemileg elmaradott egyén vagy maradjunk ennyiben.
18/21 anonim 

válasza:

Csak átlátok a dolgokon. Tudom mindennek az eredőjét. Tudom, hogy milyen mechanizmusok alapján működnek az emberek. Ez egyszerre áldás és átok, mert emiatt nem tudok olyan lenni, mint a többi ember. Nem tudok úm. "normális" lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!