Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet gyakorolni az ismerkedést nőkket ha indulásból elhajtanak és nincs esélyed gyakorolni, javítani a hibáidon?
Figyelt kérdés
Más férfiakat ahogy látom nem hajtanak el indulásból, hanem van minimum pár perc beszélgetés, hogy kiderüljön van-e közös bennük.
Miért csak engem hajtanak el indulásból?
2022. jan. 12. 22:02
1/16 anonim válasza:
Mert azt írod hogy szia mizu. Ne írd ezt és ennek a szinonímáit se.
2/16 A kérdező kommentje:
1
Nem csak online. Való életben is
Egyébként nem kell köszönni? Egyből kérdezzem, hogy milyen alsónemű van rajta?
2022. jan. 12. 22:06
3/16 anonim válasza:
Kezdjük az alapoktól!
Kikkel ismerkedsz, mit mondasz?
4/16 A kérdező kommentje:
3
Női nemekkel. Odamegyek. Mondom helló. Erre odébb állnak.
Online is nőkkel ismerkedek. Mindenkire ráírok.
2022. jan. 12. 22:10
5/16 A kérdező kommentje:
Igazából gyakorolni szeretném az ismerkedést, de még el sem tudom kezdeni.
2022. jan. 12. 22:11
7/16 anonim válasza:
Mert a másik nem nem azért létezik, hogy te gyakorolgass. A szüleidnek kellett volna megtanítani emberekkel kommunikálni.
8/16 anonim válasza:
Akik a valóságban elhajtottak, azok elötte adtak jelet hogy tetszel nekik?
9/16 anonim válasza:
Anélkül ne menj oda egy nőhöz, hogy előtte nem adott semmi jelzést (szemezett veled, rád mosolygott), szinte biztos, hogy így elhajtanak.
10/16 anonim válasza:
9es, engem nem egyszer hajtottak már el úgy, hogy elötte adtak jelet wtf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!