Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet gyakorolni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet gyakorolni az ismerkedést nőkket ha indulásból elhajtanak és nincs esélyed gyakorolni, javítani a hibáidon?

Figyelt kérdés

Más férfiakat ahogy látom nem hajtanak el indulásból, hanem van minimum pár perc beszélgetés, hogy kiderüljön van-e közös bennük.

Miért csak engem hajtanak el indulásból?

2022. jan. 12. 22:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9

De akkor ne menjek oda senkihez ha nem mosolyognak?

2022. jan. 12. 22:16
 12/16 A kérdező kommentje:

7

Mások nem így csinálják? Köszönnek, hogy szia, megkérdik mi járatban itt? Merre mégy? Stb.

2022. jan. 12. 22:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#10 Hát ez is benne van a pakliban, de lehet, hogy csak te értetted félre a testbeszédét. Viszont legalább megpróbaltad, ha csak random oda menné legy lányhoz semmi jelzés nélkül, akkor még kevesebb esélyed lenne.
2022. jan. 12. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

# 12 annak elég kicsi az esélye, hogy bármilyen jelzés nélkül ez sikerüljön

általában van dolguk, és nincs kedvük random npckkel beszélgetni

2022. jan. 12. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

"Mások nem így csinálják? Köszönnek, hogy szia, megkérdik mi járatban itt? Merre mégy? Stb."

Nem. Az ilyet ignorálom, ne engem zaklasson.

2022. jan. 13. 01:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ami szerintem jobban bejön, ha segítséget kérsz.

Pl. Szia! Lemerült a telóm, meg tudod mondani, hogy mikor jön a busz/mennyi az idő stb.

Legalábbis én első nap ezt tenném. Második nap, ha összefutunk, akkor rámosolyognék, megköszönném a tegnapit és felajánlanám, hogy megmondom bármikor az időt, ha szüksége van rá.

Harmadik alkalommal köszönnék és jelezném, hogy gyakran összefutunk, esetleg megkérdezném, hogy mivel foglalkozik. Stb.

De nem egyszerű. Utcán felszedni valakit, aki csak áll egy megállóban, az egyik legnehezebb dolog, mert nincs közös téma.

Nem érdemes telefonozóhoz odamenni, mindig jobban jársz olyan személlyel, aki unatkozik. Kivéve, ha több nap alatt szeretnél ismerkedni és az első nap csak figyelemfelkeltés. De egyik módszernek sincs jó hatásfoka, és mindig kiderülhet, hogy a csaj párkapcsolatban van.

2022. jan. 13. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!