Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedést tényleg be kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedést tényleg be kell gyakorolni, vagy elég a jól bevált őszinteség?

Figyelt kérdés

Pick Up Artist (csajozó művész) fórumokat, blogokat, könyveket olvastam, nagyon tetszettek, mindben az van, hogy pl: "menj oda 10 csajhoz, égesd be magad, vagy csak simán kérdezd meg mennyi az idő." Most ennek mi értelme van? tényleg azért kérdezem, mert szinte mindegyik pua ezt tanácsolja. Arra már rájöttem, hogy a nők nem harapnak, nem félek odamenni. Odamegyek, higgadt, lassú, hangos érthető beszéddel + megnyerő testbeszéddel, elmondom neki, hogy idejöttem mert tetszik, megismerném, bemutatkozok stb. Most minek bohóckodni, betanult kamukérdéseket feltenni? ja és persze én nappali csajozásnál értettem ezeket. Mért nem lehet alapból a lényegre térni és potenciális barátnőként tekinteni a másikra?

Nekem ez a véleményem, de így, hogy szemtől szembe megmondtam hogy tetszik, bemutatkozom, meg akarom ismerni 2x volt, elutasítottak ugyan, de normális szöveggel. tökösnek éreztem magam, felszabadultnak. amikor meg benyögök egy két poént csak úgy, akkor valahol szarul érzem magam. Persze a hülyülés csak haverokkal volt. Menjek inkább egyedül csajozni? 17f

2012. aug. 28. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, azért menj oda, hogy szokd a környezetet és ha legközelebb odamész ne szerencsétlenkedj.
2012. aug. 28. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezeknél az úgymond betanult kérdéseknél nem az a lényeg, hogy egy sablont megtanulsz, és utána mindig csak azt ismételgeted. Ezt néhány alaklom után meg fogod unni szerintem, és teljesen elveszti a varázsát a dolog. Azok csak példák, hogy hogyan érdemes csinálni, hogyan lehet valamiféle sikert elérni. Át kell látni, hogy mi is a célja annak az 1db "betanult kérdésnek", aztán utána a helyzethez kell igazítani, és unalmas se lesz, és még talán működik is majd...
2012. aug. 28. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:

amikor az ember nem az őszintét mondja, hanem pl egy poénnal indít, tulajdonképpen azzal felméri a terepet először, hogy a lány egyáltalán nyitott e felé.

ha az őszintével indítasz, az olyan, mintha falhoz szegeznél valakit, akiben lehet kialakult volna valami, ha hagysz rá egy kis időt

2012. aug. 31. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!