Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell "bevágódni" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SomaNagy996 kérdése:

Hogyan kell "bevágódni" egy átlagon felüli (külsejű:D) lánynál? Van valami bevált szövegetek? Ti hogyan szoktatok "csajozni"?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 00:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
2012. júl. 21. 00:04
 2/14 anonim ***** válasza:
Jó képű vagy?Van pénzed?Esetleg mindkettő?Ha valamelyik megvan akkor ugorhatunk a következő szintre,ha semelyik sincs meg akkor reménytelen a dolog
2012. júl. 21. 00:05
 3/14 walk w1th mee ***** válasza:
1.nézz ki jól
2012. júl. 21. 00:06
 4/14 anonim ***** válasza:
van pasid? akarsz jobbat?
2012. júl. 21. 00:08
 5/14 anonim ***** válasza:

bunkózni kell velük meg lekell törni az egójukat egyszerű..

az kell nekik aki megalázza őket és sz*rba se veszi.

Persze a bunkózást finomabban, tulajdonképpen cikizni kell őket

2012. júl. 21. 00:13
 6/14 A kérdező kommentje:
Mondhatjuk hogy jól nézek ki:) Átlagosan élek nem szűkölködök. Ez nem azt jelenti hogy gazdag vagyok :D
2012. júl. 21. 00:14
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
Én úgy szoktam, hogy felveszem Facebookra. Ott megnézi a nyaralásaimról készült képeket szerte Európában. Kölcsön kérem apám Mercijét, mert az én Skodám nem túl menő. Aztán kezdődhet az udvarlás. Hidd el, hogy az is elég ha annyit mondogatok "aha" és biztos siker. Az ilyen pláza cicák csak a pénzre mennek.
2012. júl. 21. 00:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Tehát jól nézel ki,értem

Ebben az esetben egy kicsit "nehezebb" dolgod lesz mintha gazdag lennél.Némely esetben nem is kell olyan nagy beszélőkészség,már anélkül is megrakhatsz pár ribit,de van akinek jó szöveg is kell,főleg humor!Párszor megnevetteted és kb az ötödik nevetés után már a farkadon fog lógni :) De nem árt ha el is tudsz veéük beszélgetni,minél nagyobb az érdeklődési köröd,minél több dolgot tudsz nekik mondani annál hamarabb viheted be őket a budiba megcuccolni őket,de az nagyon ritka amikor őket a komoly beszélgetések is érdeklik...Tehát a humoron van a lényeg és persze hazudjál is nekik pl hogy van kocsid stb

Most hogy melyik csajnak milyen szöveg jön be az változó,mondom vannak olyanok is akiknek nem kell szöveg,csak jó kinézet

2012. júl. 21. 00:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy ti itt "átlagon felüli lánynál" csak a diszkós ribikre tudtok gondolni. Nálam attól átlagon felüli, hogy értelmes tekintete is van...
2012. júl. 21. 00:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Azok az átlagon felüli csajok(95%-a) akik nem járnak diszkóba semmitől sem különbek a diszkósoktól,csak nekik több szöveg kell.A kérdező is kiemelte hogy az átlagon felülit külsőre értette
2012. júl. 21. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!