Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ilyen nehéz jellemre is szép lányokat találni?
"hogy csk a számomra nem vonzó túlsúlyos lányok maradtak?"
Ha így válogatsz, te is elég felszínes vagy.
Kapcsold be a tv-t, és próbáld meg kívülállóként nézni a reklámokat. Meglátni a mondanivalójukat.
Segítek:
Vegyél, vegyél, vegyél.
Pénz és hírnév nélkül senki se vagy.
Aki ezen nő fel (és a legtöbb gyerek ezen nő fel) az ezt is akarja és várja el a másiktól.
ma 17:46
miért?
ha egyszer nem vonzódom a túlsúlyos lányokhoz hazudjak neki, hogy kívánom testileg is?!
a jellem amúgy sokkal fontosabb, de azért nem nagy igény, hogy valaki egészséges legyen és mozogjon legalább
én is sportolok fiúként, egészséges testalkatom van
Én ilyen vagyok, és nem azért mondom mert beképzelt lennék. Mások is tisztába vannak ezzel. Így elég sok pasi van rám kattanva. De nekem se könnyű normális srácot találni, aki mellesleg helyes is. Eddig egy komoly kapcsolatom volt(2,5év), és ha rajtam múlna még mindig együtt lennénk, csak ő még kiakarta magát élni...
Őszintén tényleg nagyon kevés normális lány van, nagyon nehéz találni valami értelmeset. De a mai világba basszus ezek az értékek már "nem menők". De azért sok sikert és ne add fel! :) 19/L
Mostanában bennem is megfogalmazódott a kérdés, hogy akkor most adjam lejjebb az igényeimet? Több, nagyon kedves, rendes, megbízható sráccal találkoztam mostanában, viszont be kell vallanom, hogy külsőre nem igazán fogtak meg. Nem tudtam igazán testileg vonzódni hozzájuk. Aztán elhatároztam, hogy nem fogom lejjebb adni. Majd csak találok olyan valakit, aki külsőre és belsőre egyaránt az "igazi" lesz számomra. Szerintem te se törődj bele! Hosszútávon úgysem működne egy ilyen kapcsolat.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!