Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolakodás megkérdezni egy randin, hogy miért lett vége a másik előző kapcsolatának?
Szerintem felesleges kérdés.
Ami volt elmúlt. Ez van. Meg tolakodó is. Meg akár fájdalmas emlékeket is felhozhatsz.
Meg van akire úgy hat, hogy utána megállás nélkül az exéről / exeiről kezd el beszélni, mert nem tudta rendesen feldolgozni a szakitast.
Szerintem elhanyagolhato es nem egy fontos kerdes
24F
Csak ha hosszabban beszélt arról az előző kapcsolatáról. Szóval semmiképpen sem az első néhány randira való téma.
Egyébként meg, ha tirpák volt a másikkal, simán kitalálhat egy mesét, szóval ebből ugyan nem derül ki a jelleméről semmi.
Igen, tolakodás, sőt még illetlen is, mert csak randiztok. (Ekkor még nem vagytok kapcsolatban.)
Az ismerkedés ne arról szóljon, hogy minden egyes titkát meg akarod tudni a másiknak, mert akkor legközelebb már nem lesz miről társalogni, vagy épp pont emiatt nem is lesz legközelebb.
Ha a partner valamit fontosnak tart elmondani, akkor azt magától el is fogja mondani, de ahhoz először el kell nyerned a bizalmát. Ha valamit nem akar elmondani, azt meg valószínűleg vagy azért "titkolja", mert nem annyira büszke rá, vagy azért, mert még nem bízik benned annyira, hogy megossza veled. 🤔
Ez rossz hozzáállás, hogy "tolakodás".
Én mindent megkérdezek, ami eszembe jut és amire kíváncsi vagyok, nem csak randikon hanem bárhol, maximum azt mondják rá, hogy nem szeretnének erről beszélni. Amit én megértek és nem kapom fel rajta a vizet. Ez rossz hozzáállás az életben, hogy nem mersz dolgokat megkérdezni. Kérdezd meg, csak aztán mondd el a másiknak hogy nem muszáj rá (még) válaszolnia, ha nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!