Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolakodás megkérdezni egy randin, hogy miért lett vége a másik előző kapcsolatának?
Engem nem zavarna. Szerintem, aki már valóban lezárta, azt nem zavarja. Akit meg felkavar, meg rosszul érint meg egyebek, annak még nagyon nincs lezárva és nincs kész egy új ismerkedésre. Ezt azért nem árt időben megtudni.
És nem is titok. Mi titok lenne benne? Persze, nem feltétlen első randis téma, de 2.-3. randin szerintem már simán előkerülhet. Nem kell bizonyos témákat görcsösen kerülni, ahogy görcsösen kapaszkodni se kell semmibe. Egy beszélgetés természetes menete hozhatja ezt a témát, főleg, ha az egyik felet érdekli.
Én nem akadnék fönn rajta.
Szerintem ez arra a két emberre tartozik, aki átélte. Nem egy harmadik személyre.
Ez ugyanolyan dolog, ha valakinek valakivel baja van, akkor nem egy harmadik személynek kell elmondani, hanem annak, akivel baja van. Meg különben is kezdeti randizáskor ilyet kérdezni, hogy? A bizalmat el kell tudni "nyerni", az nem jár automatikusan.
"Szerintem, aki már valóban lezárta, azt nem zavarja. Akit meg felkavar, meg rosszul érint meg egyebek, annak még nagyon nincs lezárva és nincs kész egy új ismerkedésre."
Ajj, ez akkora balfaaszság. Csak mert nem csacsogok személyes dolgokról idegeneknek, nem jelenti azt, hogy nem zártam le.
Rögtön az első időkben nem kell ezzel foglalkozni.
Ha viszont úgy alakul a dolog, úgy döntenek a párok, hogy komolyabb kapcsolatba kezdenek, akkor viszont mindenképpen fontos.
Akkor fontos tudni, hogy az akivel komoly kapcsolatba lépek, mi minden történt vele a múltban.
Persze az is igaz, hogy mindenki azt mond amit akar, és természezesen nagyon rosszat senki sem fog magáról mondani, mert senki sem ellensége saját magának.
Ha valakivel valami nagy prücök van, az úgyis előfog jönni idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!