Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tolakodás megkérdezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolakodás megkérdezni egy randin, hogy miért lett vége a másik előző kapcsolatának?

Figyelt kérdés
Azért elég sokminden kiderülhet a másikról a válasz által. Ugyanakkor mégis a másik párkapcsolati múltja sokszor tabu téma. Hol van a határ ameddig még érdeklődhetünk az ismerkedésnél?

2022. dec. 19. 11:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem meg nem tolakodás. Igen sokat elárul a másikról egy ilyen válasz6, persze, ha őszinte. Aki meg ezen belemerül az exbe, az nincs túl rajta, szóval ne akarjon ismerkedni.
2022. dec. 19. 12:18
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Engem nem zavarna. Szerintem, aki már valóban lezárta, azt nem zavarja. Akit meg felkavar, meg rosszul érint meg egyebek, annak még nagyon nincs lezárva és nincs kész egy új ismerkedésre. Ezt azért nem árt időben megtudni.

És nem is titok. Mi titok lenne benne? Persze, nem feltétlen első randis téma, de 2.-3. randin szerintem már simán előkerülhet. Nem kell bizonyos témákat görcsösen kerülni, ahogy görcsösen kapaszkodni se kell semmibe. Egy beszélgetés természetes menete hozhatja ezt a témát, főleg, ha az egyik felet érdekli.

Én nem akadnék fönn rajta.

2022. dec. 19. 12:19
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az első randin nem ajánlott, a második vagy harmadik randin már nyugodtan lehet ilyesmit kérdezni a másiktól. Amúgy is sok minden leszűrhető abból, hogy ki "mekkora tisztelettel" képes beszélni a volt párjáról. De egyébként arra figyelj, hogy ne menjen át a randi panasz estbe vagy szidalmazásba. Szóval mértékkel szerintem belefér egy ilyen kérdés.
2022. dec. 19. 12:21
 14/25 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem ez arra a két emberre tartozik, aki átélte. Nem egy harmadik személyre.

Ez ugyanolyan dolog, ha valakinek valakivel baja van, akkor nem egy harmadik személynek kell elmondani, hanem annak, akivel baja van. Meg különben is kezdeti randizáskor ilyet kérdezni, hogy? A bizalmat el kell tudni "nyerni", az nem jár automatikusan.

2022. dec. 19. 12:23
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
Alap, hogy megkérdezem, meg én is válaszolok rá. Ha titkolja, az annál gyanúsabb, az red flag. 32f
2022. dec. 19. 14:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szeretném tudni, hogy valaki az exével kulturáltan szakított vagy tányérok repkedtek és azóta is ott szidják egymást, ahol lehet. AZ utolsó kategóriába tartozóval inkább nem ismerkednék.
2022. dec. 19. 14:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Látod, ez egy nagyon érdekes kérdés, de szerintem emberfüggő. Egyrészt, ha már minden tabu, meg túl személyes, akkor miről beszélgessen két ember, akik kapcsolatot keresnek, vélhetőleg egymással? Van aki szerint már az is ordas bűn, ha valaki rögtön rákérdez, hogy mivel foglalkozol... Az egyik zsebben turkálásnak veszi és halálos bűnnek, a másik meg ártatlan kérdésnek, hiszen az ember a munkájával tölti az élete legnagyobb részét, a foglalkozásunk valamennyire meghatároz minket, és ad is egy képet rólunk, tök normális, hogy kb ez a második kérdés... Szerintem hasonló kategória a korábbi kapcsolat is, mert ez is sokat elárul az emberről, és lehet ezt kendőzve is tálalni, mert részletekbe menően is, attól függően, hogy milyen fázisban vagytok, meg mi a téma. Ugyanakkor: szerinted van értelme megkérdezni? Messziről jött ember, azt mond, amit akar! Azért egy első pár rózsaszín ködös randin tuti nem tiszta képet mond a másik úgysem...nyilván nem a saját hibáit kezdi ecsetelni azelőtt, akivel épp meg akarja magát kedveltetni...nem azt fogja mondani, hogy annyira rátelepedett a másikra, hogy az meg elmenekült. Persze, nyilván ha pl. azért szakítottak, mert egyik gyereket akart, a másik meg nem, vagy mert nem lehet, és ezen nem tudtak dűlőre jutni, az infó értékű, de közel se biztos, hogy ezt meg a másik orrára kötik.
2022. dec. 19. 15:10
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

"Szerintem, aki már valóban lezárta, azt nem zavarja. Akit meg felkavar, meg rosszul érint meg egyebek, annak még nagyon nincs lezárva és nincs kész egy új ismerkedésre."

Ajj, ez akkora balfaaszság. Csak mert nem csacsogok személyes dolgokról idegeneknek, nem jelenti azt, hogy nem zártam le.

2022. dec. 19. 15:13
 19/25 anonim ***** válasza:
63%
18 értelmezd, amit írtam. Ha csak nem beszélsz róla mert szerinted magánügy, de nem kavar fel, nem kelt rossz érzést, stb. akkor nincs kizárva, hogy lezártad. Csak többen erre hivatkoznak, hogy nem kell sebeket feltépni egy randin. Ha van mit feltépni, akkor még nem zárult le a folyamat.
2022. dec. 19. 15:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Rögtön az első időkben nem kell ezzel foglalkozni.

Ha viszont úgy alakul a dolog, úgy döntenek a párok, hogy komolyabb kapcsolatba kezdenek, akkor viszont mindenképpen fontos.

Akkor fontos tudni, hogy az akivel komoly kapcsolatba lépek, mi minden történt vele a múltban.

Persze az is igaz, hogy mindenki azt mond amit akar, és természezesen nagyon rosszat senki sem fog magáról mondani, mert senki sem ellensége saját magának.

Ha valakivel valami nagy prücök van, az úgyis előfog jönni idővel.

2022. dec. 20. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!