Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tolakodás megkérdezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolakodás megkérdezni egy randin, hogy miért lett vége a másik előző kapcsolatának?

Figyelt kérdés
Azért elég sokminden kiderülhet a másikról a válasz által. Ugyanakkor mégis a másik párkapcsolati múltja sokszor tabu téma. Hol van a határ ameddig még érdeklődhetünk az ismerkedésnél?

2022. dec. 19. 11:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%
Hát figyelj engem az előző barátom megcsalt. De 2 év elteltével ismertem meg a páromat. Most ha ő ezt megkérdezte volna az első pár randin, mit gondolhatott volna? Hogy lelkisérült vagyok és inkább nem kezd velem? Vagy ennyiből mit lehetne rólam megtudni?
2022. dec. 20. 22:49
 22/25 anonim ***** válasza:
60%

21.

Igen, ebben is van valami igazság.

A helyzet az, hogy egy bizonyos probléma nem mindenkinek probléma. Az, hogy téged az exeid megcsaltak, az nemis biztos, hogy a te hibád.

Lehet, hogy nekik nem voltál elég az ágyban, a mostani párodnak meg lehet, hogy Isten Császár vagy.

Ez is attól függ, kinek mi az igénye.

Én pl nem nézek ferde szemmel az elvált emberekre. Sőt.

Ma már majdnem az a feltűnő, ha valaki egyszer sem vált el.

2022. dec. 21. 01:37
 23/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem, aki már valóban lezárta, azt nem zavarja. Akit meg felkavar, meg rosszul érint meg egyebek, annak még nagyon nincs lezárva és nincs kész egy új ismerkedésre."

Szerintem pedig életem végéig fel fog kavarni, ha a férjem halálára gondolok, a mentőkre, a tűzoltókra és a részegen röhögcsélő vétkes sofőrre. Lezártam, évek teltek el, de ez örökre beégett a retinámba.

Egy randin, ahol ismerkedni szeretnék, és továbblépni, ez az utolsó dolog, amire gondolni szeretnék. Nem titok, és hosszabb távon szívesen beszélek is róla, de egy első randin nem szívesen mondanék többet, mint hogy özvegy vagyok. Tapasztalatom szerint ez a téma baráti, kollegiális beszélgetésekben is teljesen elrontja a hangulatot, gondolom, egy randin pláne.

2022. dec. 21. 04:42
 24/25 anonim ***** válasza:
55%

23, az özvegység megint más kérdés. Halálról nem szívesen beszél az ember. De, én speciel nem szívesen jönnék össze olyannal, akinek meghalt a párja. Mert egy halottat nem igen lehet űberelni sajnos. Maga a halál jellemzően piedesztálra emeli az illetőt és valóban, soha nem zárja le igazán a másik a dolgot magában, hiszen nem volt érzelmi kifutása a kapcsolatnak, egyszerűen megszakadt.

Hugomnak meghalt a párja rákban évekkel ezelőtt. Nem szívesen lennék az új párja helyében, mert hiába 3 éves a kapcsolat, érzelmileg még mindig legalább annyira a halott felé húz a húgom, mint az új felé, ha nem jobban.

Szóval, az is lényeges infó, ha valaki özvegy.

2022. dec. 21. 08:07
 25/25 anonim ***** válasza:
1. randin nagyon tolakodás, nem is illik és nem is érdemes az exeket bevonni a témák közé. 2. ... bár inkább 3-4. randin sztem már nem annyira tolakodás-
2022. dec. 26. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!