Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz tapasztalatok feljogosítanak a nőgyűlöletre?
Normálisan beszéljél, nem az anyukád vagyok, hogy ezt megengedjem.
Tapasztalat, mind bepróbálkoztok, ha a haverságig eljuttok, aztán meg sírtok a barátzóna miatt.
20
Itt most én kérdezek. Ismerkedek barátságra persze de ők is átnéznek rajtam, így mit tudom én.
Inkább fókuszálj az én kérdésemre ha lehet.
23
Nem itt most bárki kérdez, akinek kedve van hozzá... :D
Válaszoltál, köszönöm... Nem ismerkedsz még ismerősi/barátság/haverság szintjén se olyan nőkkel, akik nem jönnek be neked! :D
Így nem értem, hogy mire fel a sértődés, gyűlölet a nők iránt, akik téged ignorálnak/beszólnak (több mint valószínű, hogy okkal, hiszen akkor is oda mész, amikor nem adott neked "jelet" hogy közeledhetsz!), amikor te ugyanazt teszed! :D
22
Tehát csúnya pasik: mind bepróbálkoznak
Tehát helyes pasik: sosem
Tehár jogos a nőgyűlöletem.
Köszönöm.
27
És ki nem szarja le amúgy, hogy egy random faszi, akin átnéz az utcán, gyűlöli-e vagy sem? Ez EGYEDÜL a te problémád. TE veszítesz vele, nem a női nem.
Mi ez a passzív agresszív viselkedés itt?
Szerintem neked a személyiséged révén vannak sikertelen próbalkozásaif leginkább, ha a nőknek is így adod elő magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!