Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin rossz előjel ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin rossz előjel ha a nő szeretné fizetni a saját részét?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy elmentek egy kávézóba és a fizetésnél már veszi is elő a pénztárcáját és szeretné fizetni a saját részét.

Ez rossz előjel?

Utalhat arra hogy nem lesz következő randi?

2023. jún. 25. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Valszeg nemigen hordozta még a tenyerén :D
2023. jún. 25. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Nem akarja, hogy pénzéhes szuk@nak nézd.
 3/7 anonim ***** válasza:
21%

Lemaradt hogy : senki

Valszeg nem volt még senki aki szivesen meghívná bármikor bárhova is. Lehet ilyen csóró lúrezekhez van szokva.

4/7 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem ettől függ, hogy lesz-e második randi. De mivel valószínűleg én hívtam el találkozni, így nekem illő fizetni. Persze, ha szeretné akkor fizesse a sajátját, nem erőltetném, hogy én fizetek, csak egyszer mondanám, hogy szeretném állni, elvégre én hívtam el, ha ellenkezni akkor hagynám fizetni.

A másik része nem opció, hogy ő hív el engem, mert ilyen úgy sem történik.

2023. jún. 25. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Én is automatikusan előveszem a pénztárcám. Ha a másik fél gálánsan felajánlja, hogy szeretné ő fizetni, akkor első alkalommal megköszönöm és elfogadom általában.
2023. jún. 25. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem 100% hogy csak ez lehet az ok de én mindig ragaszkodom a részem kifizetéséhez ha tudom, hogy részemről ennyi volt.
2023. jún. 25. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

Első randin szeretem fizetni a részem, mert ez megalapozza azt, hogy egyformán költünk egymásra. Legalábbis nekem.

De mondanám is a pasinak, hogy legközelebb fizethet, csak mert ha kifizeted a kávédat, azt hiszik, utálod őket.

2023. jún. 25. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!