Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is volt már ezzel így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már ezzel így?

Figyelt kérdés
Lassan azt gondolom, hogy a sors kibabrált velem azzal, hogy az első barátnőmnek iszonyú jó alkata volt. Azóta volt alaphangon 10 barátnőm akiket szerettem és személyiségileg is sokkal jobban passzoltak hozzám, de alkatilag egyik se volt hozzá mérhető. Nagyon sok idő telt el azóta, de mai napig ha lehunyom a szemem látom magam előtt és a valóság pedig mást mutat.
ma 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Hát egy felszínes farok vagy tehát nem meglepő, hogy így gondolkodsz. Maradj csak egyedül. :D
ma 16:17
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
85%
#1 eléggé adja.
ma 16:27
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Az első se lesz mindig olyan egyre többen befogják előzni más új husik..
ma 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Te se vagy egy túlságosan kötődő típus ha azóta "alaphangon" 10 barátnőd volt és mindbe szerelmes voltál 😂 Egyikbe sem voltál az... ha tényleg az lettél volna, akkor már rég elfelejtetted volna az egykori exedet.
ma 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Még nem vagy túl az elsőn. Pótolni próbálod másokkal, de ez nem fog összejönni addig, amíg le nem zárod az elsőt.
ma 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
26%

Nem voltam még így, de megértelek. Egy férfinak fontos, hogy a barátnője fullos legyen külsőre is.

Nekem az a véleményem, hogy ha egyszer össze tudtál jönni egy fullos nővel, akkor ez sikerülhet megint. Bízz magadban.

ma 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
9%

Nem hinném, hogy a Kérdező felszínes lenne, megmondom neked, miért.

Ha az itteni női gondolkodásból indulok ki, akkor ha feltennék egy kérdést, amiben arról értekeznék, hogy a nőknek nem olyan fontos a külső - most függetlenül attól, hogy ez így van-e vagy sem - valószínűleg szinte az összes női kommentelő ellenkezne, hogy ők igenis jó pasit akarnak, a belső mellett a jó külső is fontos.

Szóval mi ez a kettős mérce?

Ha egy nőnek nem elég a belső érték, és jó pasit akar, az oké, de ha egy férfi akar jó nőt, az felszínesség?

#6 voltam

ma 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

ja, van egy haverom aki mindig olyan csajokat szed fel, akikkel végül szakít. Mert nem jönnek be neki igazán. Az egyik oka ennek a kevés önbizalma, meg hogy nem egy Casanova.

Nagyon lényeges hogy bejöjjön a csaj külsőleg minél jobban bejön, annál nagyobb hatással van.

Nem véletlen hogy a legkomolyabb alkotóknak alig van megtekintése a legtöbb platformon.

Kirak egy jó csaj egy dekoltászt? Ömlenek a lájkok...

ma 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is itt lehet a probléma, hogy vagy nem léptél túl az exeden vagy olyan nőkkel jössz össze, akik amúgy nem is jönnek be, nem az eseteid. Most ha neked annyira az az alak jön be, akkor keress hasonló nőt aki megmozgat, többieket meg nem kell hülyíteni
ma 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Maradj nyugodtan egyedül... tudod kinek kellene ilyen pár, hogy az exét fantáziálja még mindig... nevetséges.
ma 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!