Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már ezzel így?

Nem voltam még így, de megértelek. Egy férfinak fontos, hogy a barátnője fullos legyen külsőre is.
Nekem az a véleményem, hogy ha egyszer össze tudtál jönni egy fullos nővel, akkor ez sikerülhet megint. Bízz magadban.

Nem hinném, hogy a Kérdező felszínes lenne, megmondom neked, miért.
Ha az itteni női gondolkodásból indulok ki, akkor ha feltennék egy kérdést, amiben arról értekeznék, hogy a nőknek nem olyan fontos a külső - most függetlenül attól, hogy ez így van-e vagy sem - valószínűleg szinte az összes női kommentelő ellenkezne, hogy ők igenis jó pasit akarnak, a belső mellett a jó külső is fontos.
Szóval mi ez a kettős mérce?
Ha egy nőnek nem elég a belső érték, és jó pasit akar, az oké, de ha egy férfi akar jó nőt, az felszínesség?
#6 voltam

ja, van egy haverom aki mindig olyan csajokat szed fel, akikkel végül szakít. Mert nem jönnek be neki igazán. Az egyik oka ennek a kevés önbizalma, meg hogy nem egy Casanova.
Nagyon lényeges hogy bejöjjön a csaj külsőleg minél jobban bejön, annál nagyobb hatással van.
Nem véletlen hogy a legkomolyabb alkotóknak alig van megtekintése a legtöbb platformon.
Kirak egy jó csaj egy dekoltászt? Ömlenek a lájkok...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!