Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is volt már ezzel így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már ezzel így?

Figyelt kérdés
Lassan azt gondolom, hogy a sors kibabrált velem azzal, hogy az első barátnőmnek iszonyú jó alkata volt. Azóta volt alaphangon 10 barátnőm akiket szerettem és személyiségileg is sokkal jobban passzoltak hozzám, de alkatilag egyik se volt hozzá mérhető. Nagyon sok idő telt el azóta, de mai napig ha lehunyom a szemem látom magam előtt és a valóság pedig mást mutat.
ma 16:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%
#1 Inkább te vagy egy felszínes pitsa. Maradj te egyedül! :DD
ma 19:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem állítom, hogy a mostani barátnőm nem lenne az esetem, hiszen azért is vagyok vele. Az igazi nő úgy nézne ki számomra, hogy az első barátnőm teste és a mostani személyisége összegyúrva. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül?
ma 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!