Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet olyan,hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan,hogy egy lány egyedül sétálgat valahol, már több alkalommal is, és mondjuk felfigyel rá egy srác,és randizni hívja,majd abból lesz közöttük kapcsolat? Vagy nagyon tündérmese szerű lenne?

Figyelt kérdés
ma 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. A volt fodrászom is az utcán szedte fel a barátnőjét.
ma 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, kiderul.
ma 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Még valami:

Addig én is eljutottam már, hogy az utcán ismertem meg csajokat, akiket aztán későbbi találkozóra hívtam, akik el is jöttek. Bár ott megrekedtem, kapcsolat nem lett belőle.

Ha profibb lettem volna, akkor össze is jöhettem volna velük, hiszen nyitottak voltak rám.

ma 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, én ilyesmi módon ismertem meg a páromat (ő a férfi, én a nő).
ma 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Én mindig értékeltem, ha egy férfi elég tökös ehhez, hogy odajöjjön élőben. Ráadásul jól is esik. Sokkal többre értékelem, mint a netes ismerkedést. Illetve így legalább rögtön látod ki az illető tetszik nem tetszik stb. Hozzám még nem jöttem így oda max szórakozóhelyen, de azt nem számolom bele, az más tészta. Pedig volt már olyan, hogy nem egyszer szemeztem valakivel és jó szemem van ehhez, ki néz meg úgy ténylegesen, de odajönni sajnos nem mert az illető. Barátnőmhöz többször mentek már oda és lett is volna nála, olyan aki tetszett neki, csak barátja volt akkor. Úgyhogy nem tündérmese , csak nem kell elvennie a kedved, ha nem rögtön jön össze.
ma 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!