Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen és miért adtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen és miért adtátok fel a szerelem, mint tündérmese illúzóját ? Később hogy találtatok párkapcsoaltokat ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 16:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Soha
2022. szept. 25. 16:18
 2/26 anonim ***** válasza:
25%

14 évesen kb mikor rajöttem le kell fekudni vkivel csak akkor lesz barátom. Szex nélkül nincs párkapcsolat csak szerelemből senki nem fog velem járni.

Aztán később rájöttem arra is hogy a testem kell, amit én szerelemből adok, de a kezem meg utcán nem fogják meg. Azaz a srácoknak csak szex kell, nem szerelem es kapcsolat és nehéz olyat találni aki szeret.

A másikat szeretni, szerelemmel szexelni, az náluk nem alap, hanem ritkaság és igényük sincs nagyon a szerelmes szexre.

Kb tinikorban játszódtak le ezek bennem.

2022. szept. 25. 16:19
 3/26 anonim ***** válasza:
26%
Istenem, ezek a kérdésbe bújtatott agyatlan prekoncepciók...
2022. szept. 25. 16:20
 4/26 A kérdező kommentje:
3 : te láttál már felnőtt embereknél a mindennapokban tündérmesébe illő párkapcsolatot ?
2022. szept. 25. 16:22
 5/26 Ghgj ***** válasza:
91%

Én sosem fogom feladni a szerelem "illúzióját". Nem tudok már úgy tekinteni a párkeresésre, mint valami játéktérre, ahol előre lefektetett szabályok, meg beskatulyázható emberek (férfiak, nők, lúzerek, alfák, golddiggerek) vannak.

Nekem 30 évesen jött el az, hogy nem a tündérmesébe, meg az általam lefektetett elvárások beteljesülésének lehetőségébe lettem szerelmes, hanem a másik gondolatvilágába, személyiségébe, abba, ami ő. Hogy úgy éreztem, hogy kincset találtam.

Addig teljesen rossz kép élt bennem erről az egészről, hagytam magam befolyásolni az internet meg a média által közvetített kötelező elvárások által. Volt olyan férfi az életemben, akibe azt hittem, hogy szerelmes voltam, és elérzékenyültem attól, hogy ránéztem és azt gondoltam, hogy "Úristen, ő mennyire szeret engem!". Azt szerettem valójában, hogy általa megélhettem azt, amiről elhitették velem, hogy akarom - hogy a másiknak én legyek a mindene. Ez nem szerelem, de ezt a fajta "tündérmesét" elengedtem végleg.

A tényleges szerelmet nem fogom soha. :)

2022. szept. 25. 16:26
 6/26 anonim ***** válasza:
11%
A szerelem azoknak tündérmese, akik kb. 6 éves szinten rekedtek. Akkor is, ha "elveszíti" ezt az illúziót, mert az azt jelenti, hogy ragaszkodott hozzá, ahelyett, hogy érzelmileg felnőtt volna.
2022. szept. 25. 16:27
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

30 és 31 éves korom között kezdtem el azt érezni 10 év után, hogy oké, most már tudomásul kell vennem, hogy a szerelem sosem fog összejönni, úgyhogy ha családot szeretnék, kezdjek el racionális pontok mentén keresgélni. Ez a szakasz még 3 hónapig sem tartott, és nem is működött, mert ugyanolyan alkalmatlanok voltak az idősebb pasik is bármire, mint a velem egykorúak. Kukában is landolt mind, aztán kórházba kerültem egy hétre. Egy hónapos lábadozásom alatt pörgettem unalmamban a Tindert, és így ismertem meg a szerelmemet, akivel azóta is vagyok.

Nyilván nem tökéletes 100%-ig minden, de az érzelmek, a szerelem számomra teljesen tündérmesébe illő, mert mindig arra vágytam, hogy így érezhessek valaki iránt, illetve kölcsönös is legyen, de a kanyarban nem volt senki hozzá képest. Èn ilyennek képzeltem gyerekként a szerelmet, és megadatott közvetlenül azután, hogy feladtam.

2022. szept. 25. 16:37
 8/26 anonim ***** válasza:
0%
15 és 21 évesen voltam szerelmes. Egyik sem jött össze, szétszedtek minket. Azóta csak a realitásokban hiszek, így is nősültem meg. A feleségem is így gondolkozik, tehát minden rendben!
2022. szept. 25. 16:38
 9/26 anonim ***** válasza:
89%
Még nem adtam fel. 40vagyok😂
2022. szept. 25. 18:43
 10/26 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem adtam fel. Életem szerelmét, ( a férjemet), 24 évesen, netes társkeresőn ismertem meg. Azóta is együtt.:) 36/N
2022. szept. 25. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!