Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen és miért adtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen és miért adtátok fel a szerelem, mint tündérmese illúzóját ? Később hogy találtatok párkapcsoaltokat ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 16:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Az a legviccesebb az egészben, hogy ugyan 8-as válaszolót írtam, de elírtam, mert arra gondoltam, aki azt írta, hogy azok hisznek benne, akik nem nőttek fel.

Mire erre rájöttem, már rég ott volt az ocsmány fröcsögésed, és az én kommentem is, de amit odaokádtál, mindent elárul rólad, úgyhogy én maximum figyelmetlen voltam, amit elismerek, te pedig végtelenül frusztrált és egy hülye kis görcs.

Minimum ideggyenge vagy, ha így viselkedsz egy lepontozás miatt, mert alapból azon akadtál ki.

2022. szept. 26. 13:29
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ne ronts a helyzeteden.
2022. szept. 26. 13:49
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút szórakoztató a méregzsákoskodásod.

Hogy bírod elviselni magad? Nem megterhelő?

2022. szept. 26. 13:53
 24/26 anonim ***** válasza:
48%
Folytathatjuk privátban is, ne offoljuk szét a kérdést. A 23-as válaszod már szimpatikusabb, ha gondolod kifejtem. Sőőőőt, van rá egy ezresem, hogy régebben már beszélgettünk ugyancsak privátban. Ugyan ilyen volt a szitu, de akkor megittuk a pertut!
2022. szept. 26. 14:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm, de nem élek a lehetőséggel. Soha senkivel nem leveleznék, aki ilyen stílusban írt nekem, úgyhogy összekeversz valakivel.
2022. szept. 26. 14:08
 26/26 anonim ***** válasza:
48%
Pedig ez már megtörtént!
2022. szept. 26. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!