Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen és miért adtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen és miért adtátok fel a szerelem, mint tündérmese illúzóját ? Később hogy találtatok párkapcsoaltokat ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 16:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak kérdezem: aki nem hisz a tündérmesékben, azok miért lettek lepontozva? Igazi retkek vagytok, emberi hulladékok. Veregessétek vállon magatokat, ha olyanokat pontoztok le, akiknek a véleményük más mint a tiétek. Prosztók vagytok!
2022. szept. 26. 09:18
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Úgy nèz ki, te voltál a 8-as.

Azért lettél lepontozva, mert mint ahogy az előbbi seggfej válaszodban is, azokat minősítetted f@sz stílusban, akik hisznek a mesékben.

Mi meg így minősítünk téged és úgy látszik, nem is tévesen.

2022. szept. 26. 09:25
 13/26 anonim ***** válasza:
27%

retkek vagytok

emberi hulladékok

prosztók

Na ezért.

2022. szept. 26. 09:32
 14/26 anonim ***** válasza:
9%

A 8-as válaszban hol van bárki is minősítve? Sértődékeny s*ggfej vagy te is, egy neoliberális hulladék. Na végre, most minősítettelek. Jelents, pontozz le! Erről szól a kis szende életed.

Majd ha eljutsz odáig, hogy egy válasz alapján nem lepontozol valakit, akkor előre léptél az életedben. Addig meg felejtsd el a magadról alkotott szent és pozitív képet, mert TE vagy az, aki másokat elítél a veled ellentétes nézetei miatt. Besz*/rás, hogy felnőtt ember egy tündérmese miatt is megölné a másikat, ha az nem hisz benne. Egyből lepontozni. Az összes ilyen kérdés le lett pontozva, ez nem dicsőség, hanem egy tragikus társadalmi kórkép. Pont ezért tartunk ott ahol.

2022. szept. 26. 09:48
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki téged lepontoz, az megölt? Érdekes nézeteid vannak. Függetlenül a tündérmeséktől.
2022. szept. 26. 09:50
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

Vicces, hogy egy pontozás miatt, amire te minősíthetetlen stílusban hőbörögsz ráadásul, mèg te ítélkezel. Tipik idióta.

Más szemében a szálkát…

2022. szept. 26. 09:50
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

16. Ne gyere már a sztereotípiákkal. Én adtam egy választ, senkit nem sértettem meg, erre le lettem pontozva. Mint ahogyan mások is a hasonló válaszaik alapján. Nem én kezdtem, jogos az észrevételem.

A tipik, azaz TIPIKUS idióta az te vagy, neoliberális, egoista, önmagát Úristennek és sérthetetlennek képzelő ember, akinek mindig igaza van. Hát marhára nem, most sincs.

Az agresszió jele bármi, ami a másik ember ellen irányul. Ilyen a lepontozás is. Van jogos és van jogtalan. A baj ott kezdődik, amikor te mindent jogosnak érzel, és morálisan is megmagyarázod az igazad.

Na vesézzük már ki a válaszom:

"15 és 21 évesen voltam szerelmes. Egyik sem jött össze, szétszedtek minket. Azóta csak a realitásokban hiszek, így is nősültem meg. A feleségem is így gondolkozik, tehát minden rendben!"

Kiket sértettem meg ezzel, és melyik pontjában nem válaszoltam a kérdésre?

Krvára nem én vagyok az a kis érzékeny pöts, aki lepontozza a másik ember, ergo utálattal állok hozzá, mert más a véleménye. Engem nem zavar az, ha valaki hisz a szerelemben. Jaa, hogy ha más nem, az téged sért, mert a kis egód nem tudja elviselni azt, hogy úgy fogod fel hogy ez már támadás a csodálatos magasságokba lévő emberi nagyságoddal szemben. A szivárványos zászlót is meghagyom neked, meg a partizánt is. Értékrended híven tükrözik.

2022. szept. 26. 10:03
 18/26 anonim ***** válasza:
33%

Jézusom..a bolond :D

Nehogy stroke-ot kapj, mert lepontoztak.

2022. szept. 26. 10:15
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
A szerelemben, romantikában való hitet sosem adtam fel, de ezt a nyálas Walt Disney-s tündérmesés maszlagot már 10-11 éves korom körül is, mert láttam a környezetemet. Láttam arra példát, hogy vannak rossz napok a tényleg jó kapcsolatokban is, meg azt is, hogy hogy szúrják hátba és alázzák meg egyesek a párjukat, aki szereti őket.
2022. szept. 26. 13:02
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
18. A negatív hullámok meg majd a te életedben jönnek, azt nyeled amit okoztál. Egó, kárörvendés, lenézés. Kár volt ebbe bele menned. Majd csak figyeld magad, mondom ezt jó szándékkal.
2022. szept. 26. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!