Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen és miért adtátok fel a szerelem, mint tündérmese illúzóját ? Később hogy találtatok párkapcsoaltokat ?
Úgy nèz ki, te voltál a 8-as.
Azért lettél lepontozva, mert mint ahogy az előbbi seggfej válaszodban is, azokat minősítetted f@sz stílusban, akik hisznek a mesékben.
Mi meg így minősítünk téged és úgy látszik, nem is tévesen.
retkek vagytok
emberi hulladékok
prosztók
Na ezért.
A 8-as válaszban hol van bárki is minősítve? Sértődékeny s*ggfej vagy te is, egy neoliberális hulladék. Na végre, most minősítettelek. Jelents, pontozz le! Erről szól a kis szende életed.
Majd ha eljutsz odáig, hogy egy válasz alapján nem lepontozol valakit, akkor előre léptél az életedben. Addig meg felejtsd el a magadról alkotott szent és pozitív képet, mert TE vagy az, aki másokat elítél a veled ellentétes nézetei miatt. Besz*/rás, hogy felnőtt ember egy tündérmese miatt is megölné a másikat, ha az nem hisz benne. Egyből lepontozni. Az összes ilyen kérdés le lett pontozva, ez nem dicsőség, hanem egy tragikus társadalmi kórkép. Pont ezért tartunk ott ahol.
Vicces, hogy egy pontozás miatt, amire te minősíthetetlen stílusban hőbörögsz ráadásul, mèg te ítélkezel. Tipik idióta.
Más szemében a szálkát…
16. Ne gyere már a sztereotípiákkal. Én adtam egy választ, senkit nem sértettem meg, erre le lettem pontozva. Mint ahogyan mások is a hasonló válaszaik alapján. Nem én kezdtem, jogos az észrevételem.
A tipik, azaz TIPIKUS idióta az te vagy, neoliberális, egoista, önmagát Úristennek és sérthetetlennek képzelő ember, akinek mindig igaza van. Hát marhára nem, most sincs.
Az agresszió jele bármi, ami a másik ember ellen irányul. Ilyen a lepontozás is. Van jogos és van jogtalan. A baj ott kezdődik, amikor te mindent jogosnak érzel, és morálisan is megmagyarázod az igazad.
Na vesézzük már ki a válaszom:
"15 és 21 évesen voltam szerelmes. Egyik sem jött össze, szétszedtek minket. Azóta csak a realitásokban hiszek, így is nősültem meg. A feleségem is így gondolkozik, tehát minden rendben!"
Kiket sértettem meg ezzel, és melyik pontjában nem válaszoltam a kérdésre?
Krvára nem én vagyok az a kis érzékeny pöts, aki lepontozza a másik ember, ergo utálattal állok hozzá, mert más a véleménye. Engem nem zavar az, ha valaki hisz a szerelemben. Jaa, hogy ha más nem, az téged sért, mert a kis egód nem tudja elviselni azt, hogy úgy fogod fel hogy ez már támadás a csodálatos magasságokba lévő emberi nagyságoddal szemben. A szivárványos zászlót is meghagyom neked, meg a partizánt is. Értékrended híven tükrözik.
Jézusom..a bolond :D
Nehogy stroke-ot kapj, mert lepontoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!