Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos ez a kijelentése, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ez a kijelentése, hogy ribi vagyok?

Figyelt kérdés

Story röviden:

Már egy hónapja beszélgetünk valakivel, akinek a barátaim bemutattak. Azóta nem taliztunk. De ilyen 0-24-ben beszéltünk. Végig azt mondta, hogy szeretné, ha lenne köztük komolyabb dolog, mert jól működnek köztünk a dolgok. Eljött az első randi és életemben először lefeküdtem valakivel első randin.De rohadtul megbánta, mert bár a srác ír, de azt hallottam vissza a barátaimtól, hogy lehord mindenféle ribncnak és hogy azzal nincs járás, aki lefekszik vele első randin.

Ráadásul most megtudtam egyik barátjától, már túl későn, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta. És pont Ő mond akkor rám ilyet? Ezen felcsesztem magam, mert nem érzem jogosnak.

2021. dec. 15. 21:01
1 2 3 4 5
 41/45 dregor ***** válasza:
96%

Ohh te... a barátoknál, barátnőknél, rokonoknál nincs rosszabb kerítő a világon... :D Ennél az is többet ér, ha valami társkereső irodába mész (ha még egyáltalán létezik ilyen), vagy egy vakrandira... :D

Egyébként meg egyáltalán nem ribi attól valaki, hogy első randin van szex. Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor miért ne lehetne ezt folytatni naplemente után is. Teljesen mindegy, hogy valaki 18 vagy 38, vagy 68 éves.

Laza jófej nőnek tűnsz, úgy hogy biztos találsz majd egy értelmes férfit. :) Legalább a szex jó volt? :D

2021. dec. 16. 10:04
 42/45 anonim ***** válasza:
11%

#40: "Te meg beszélgess a közös haverokkal, hogy nem szereted húzni sokáig az első szexet, mert neked már fontos egy kapcsolatban, hogy ilyen téren is összeilletek."

Igen, mert véletlenül sem arról volt szó, hogy a naiv kislány örült, hogy valami jobb pasi ránézett és egyből kancás lett, hanem arról, hogy neki mennnyire fontos ilyen téren az összeillés... :DDD

"És most nem tudod, hogy nem tudod, mi legyen a sráccal, mert neten elbeszélgetni oké, de a szexben, hááát...többre számítottál."

Mivel a sráccal közös a társaság, a srác offolta, így valószínűleg ezzel még mélyebbre tolná magát szerencsétlen csaj.

"Aztán majd visszahallja ő is. 😉"

Néha úgy érzem, az asszonysutyorgó itt is jelen van. :x

2021. dec. 16. 10:07
 43/45 anonim ***** válasza:
61%
Értelmes embereknél ezzel magát járatja le, nem a nőt.
2021. dec. 16. 10:17
 44/45 anonim ***** válasza:
19%
#43: A ti válaszaitok alapján, minden férfi magát járatja le mindig, a nő pedig soha. Nem unalmas?
2021. dec. 16. 10:21
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

44

Nem mindig a férfi járatja le magát, de ebben az esetben vagy csakis ő, vagy mindketten (nézőpont kérdése). Ha valakinek nem veszi be a gyomra az első randis szexet, akkor mindkettő egyformán lejáratta magát. Ha pedig oké az első randin szexelni, akkor a csávó járatta le magát, mivel olyanért sérteget, bánt valakit, amiben ugyanolyan része volt neki is, mint a másiknak, teljesen ugyanazt csinálta.

2021. dec. 16. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!