Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos ez a kijelentése, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ez a kijelentése, hogy ribi vagyok?

Figyelt kérdés

Story röviden:

Már egy hónapja beszélgetünk valakivel, akinek a barátaim bemutattak. Azóta nem taliztunk. De ilyen 0-24-ben beszéltünk. Végig azt mondta, hogy szeretné, ha lenne köztük komolyabb dolog, mert jól működnek köztünk a dolgok. Eljött az első randi és életemben először lefeküdtem valakivel első randin.De rohadtul megbánta, mert bár a srác ír, de azt hallottam vissza a barátaimtól, hogy lehord mindenféle ribncnak és hogy azzal nincs járás, aki lefekszik vele első randin.

Ráadásul most megtudtam egyik barátjától, már túl későn, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta. És pont Ő mond akkor rám ilyet? Ezen felcsesztem magam, mert nem érzem jogosnak.

2021. dec. 15. 21:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
12%
És közben csomó jóképű, sportos, kanos, életerős fiatal srác, meg veri a paplan alatt, miközben itt meg egy érett nő, barmokkal van. :(
2021. dec. 15. 21:31
 12/45 anonim ***** válasza:
93%
Ha egy hónapja beszéltettek minden nap, akkor elég jól kellett ismerni már egymást (persze ez nem azt jelenti, hogy sikerült is kiismerni), így nem tekinteném klasszikus első randinak és így korainak sem, hogy lefeküdtetek egymással.
2021. dec. 15. 21:36
 13/45 anonim ***** válasza:
96%
Jaj persze, és akkor a csávó mi? Ugyanúgy szexelt az első randin. Nyominger, ne foglalkozz vele.
2021. dec. 15. 21:39
 14/45 Sunshinedoll ***** válasza:
95%
Nem értem az ilyen pasikat. Az, aki bepróbálkozik egy csajnál, eléri, amit akar, utána meg lehordja mindennek, az miért nem magába néz inkább? Ha szerinted értéktelen egy csaj, miután lefeküdt veled, akkor lehet, hogy nem a csajjal van baj, apukám, hanem veled :D
2021. dec. 15. 21:40
 15/45 anonim ***** válasza:
94%

Ez valami szellemi rokkant klubos ismerkedès eredmènye?

A klubban összesen annyi az EQ mint egy normàlis embernek?

😆

2021. dec. 15. 21:42
 16/45 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsétlen pasi :D Ő is első randin feküdt le veled.

Semmit nem veszítesz vele. Kezd el terjeszteni te is, hogy kicsi a farka és hímringyó.

2021. dec. 15. 21:43
 17/45 anonim ***** válasza:
94%
38 évesen okosabb lehetnél annál, hogy egy ilyen nyomoroncon felhúzod magad :D
2021. dec. 15. 21:45
 18/45 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
Jaja, amúgy én is azt terjeszteném, h vagy kicsi a farka v azt se tudja, a csiklót eszik-e vagy isszák. :)
2021. dec. 15. 21:45
 19/45 anonim ***** válasza:
10%
terjesszétek, neki már mindegy, aláfeküdt a csaj
2021. dec. 15. 22:06
 20/45 anonim ***** válasza:
32%

micsoda hatalmas női bosszú, terjeszteni valamit, ami lehet, hogy nem is igaz XD ajajaj hujuj

mi lenne, ha egyszerűen csak leszarnád ezután a csávót? ne kérd ki magadnak, mert abból úgy is ő jön ki jól. te tudod magadról, hogy milyen vagy, mi jellemző rád, akkor szard le ezt a hülyét

2021. dec. 15. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!