Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ez a kijelentése, hogy ribi vagyok?
Story röviden:
Már egy hónapja beszélgetünk valakivel, akinek a barátaim bemutattak. Azóta nem taliztunk. De ilyen 0-24-ben beszéltünk. Végig azt mondta, hogy szeretné, ha lenne köztük komolyabb dolog, mert jól működnek köztünk a dolgok. Eljött az első randi és életemben először lefeküdtem valakivel első randin.De rohadtul megbánta, mert bár a srác ír, de azt hallottam vissza a barátaimtól, hogy lehord mindenféle ribncnak és hogy azzal nincs járás, aki lefekszik vele első randin.
Ráadásul most megtudtam egyik barátjától, már túl későn, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta. És pont Ő mond akkor rám ilyet? Ezen felcsesztem magam, mert nem érzem jogosnak.
Ez valami szellemi rokkant klubos ismerkedès eredmènye?
A klubban összesen annyi az EQ mint egy normàlis embernek?
😆
Szerencsétlen pasi :D Ő is első randin feküdt le veled.
Semmit nem veszítesz vele. Kezd el terjeszteni te is, hogy kicsi a farka és hímringyó.
micsoda hatalmas női bosszú, terjeszteni valamit, ami lehet, hogy nem is igaz XD ajajaj hujuj
mi lenne, ha egyszerűen csak leszarnád ezután a csávót? ne kérd ki magadnak, mert abból úgy is ő jön ki jól. te tudod magadról, hogy milyen vagy, mi jellemző rád, akkor szard le ezt a hülyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!