Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos ez a kijelentése, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ez a kijelentése, hogy ribi vagyok?

Figyelt kérdés

Story röviden:

Már egy hónapja beszélgetünk valakivel, akinek a barátaim bemutattak. Azóta nem taliztunk. De ilyen 0-24-ben beszéltünk. Végig azt mondta, hogy szeretné, ha lenne köztük komolyabb dolog, mert jól működnek köztünk a dolgok. Eljött az első randi és életemben először lefeküdtem valakivel első randin.De rohadtul megbánta, mert bár a srác ír, de azt hallottam vissza a barátaimtól, hogy lehord mindenféle ribncnak és hogy azzal nincs járás, aki lefekszik vele első randin.

Ráadásul most megtudtam egyik barátjától, már túl későn, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta. És pont Ő mond akkor rám ilyet? Ezen felcsesztem magam, mert nem érzem jogosnak.

2021. dec. 15. 21:01
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen a faszi és nem tiszteli a nőket. Felejtős
2021. dec. 16. 06:04
 32/45 anonim ***** válasza:
92%
#30 egy hónap 0-24 csetelés azért jelent némi előzményt!
2021. dec. 16. 06:31
 33/45 anonim ***** válasza:
8%
Most az bánt, hogy csak használtak vagy az, hogy igaza van a srácnak?
2021. dec. 16. 09:09
 34/45 anonim ***** válasza:
13%

Ribiség határán vagy. Mentő körülmény, hogy először teted meg, mindenki hibázhat egyszer. Innentől te döntöd el, mivé válsz.

Melyik pirulát választod, Neo?

2021. dec. 16. 09:16
 35/45 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem tök jól jártál hogy ennyire hamar kiderült mekkora s...gfej a fickó.
2021. dec. 16. 09:20
 36/45 anonim ***** válasza:
17%
#35: A zsák meg a foltja?
2021. dec. 16. 09:21
 37/45 anonim ***** válasza:
91%

35 vagyok, szerintem nem.

A pasi másnak mutatta magát addig. Amit a kérdező tett, az nem ribiség vagy ha randipartnere szerint az, akkor pont olyan gáz a rá nézve is, hiszen ő is ott volt és pont ezt tette :D

2021. dec. 16. 09:25
 38/45 anonim ***** válasza:
16%

#37: Most ez kicsit olyan, hogy egy cselekedetből akármi is van, az egyik felet pozitívnak hoznád ki, a másikat negatívnak.

Az, hogy valaki kit enged be az ágyába, az rajta is áll. Azért a kérdező valószínűleg képben volt, hogy a srác milyen. Itt közös ismerősökről van szó meg egyebekről. Jó eséllyel ő akarta majd megváltoztatni a srácot, de már az első randin elbénázta az egészet. Ne húzzuk már ki mindig a női felet az ilyen szitukból... Ő egy ilyen srácot választott, mert ez a szintje.

2021. dec. 16. 09:29
 39/45 anonim ***** válasza:
96%

Én - mások szerint - ri.i vagyok, de nem zavar.

Téged se zavarjon, hogy mások minek mondanak!

2021. dec. 16. 09:48
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy hamar kiderült, hogy mekkora gyökér. Jobb, mint fél év után megtudni, hogy megcsalt, mikor te már szerelmes vagy.

Te meg beszélgess a közös haverokkal, hogy nem szereted húzni sokáig az első szexet, mert neked már fontos egy kapcsolatban, hogy ilyen téren is összeilletek. És most nem tudod, hogy nem tudod, mi legyen a sráccal, mert neten elbeszélgetni oké, de a szexben, hááát...többre számítottál. Tudod, csak ilyen kis csevegősen, hogy a beszélgetés vagy a jó szex, mit válassz.

Aztán majd visszahallja ő is. 😉

2021. dec. 16. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!