Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ez a kijelentése, hogy ribi vagyok?
Story röviden:
Már egy hónapja beszélgetünk valakivel, akinek a barátaim bemutattak. Azóta nem taliztunk. De ilyen 0-24-ben beszéltünk. Végig azt mondta, hogy szeretné, ha lenne köztük komolyabb dolog, mert jól működnek köztünk a dolgok. Eljött az első randi és életemben először lefeküdtem valakivel első randin.De rohadtul megbánta, mert bár a srác ír, de azt hallottam vissza a barátaimtól, hogy lehord mindenféle ribncnak és hogy azzal nincs járás, aki lefekszik vele első randin.
Ráadásul most megtudtam egyik barátjától, már túl későn, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta. És pont Ő mond akkor rám ilyet? Ezen felcsesztem magam, mert nem érzem jogosnak.
Ribiség határán vagy. Mentő körülmény, hogy először teted meg, mindenki hibázhat egyszer. Innentől te döntöd el, mivé válsz.
Melyik pirulát választod, Neo?
35 vagyok, szerintem nem.
A pasi másnak mutatta magát addig. Amit a kérdező tett, az nem ribiség vagy ha randipartnere szerint az, akkor pont olyan gáz a rá nézve is, hiszen ő is ott volt és pont ezt tette :D
#37: Most ez kicsit olyan, hogy egy cselekedetből akármi is van, az egyik felet pozitívnak hoznád ki, a másikat negatívnak.
Az, hogy valaki kit enged be az ágyába, az rajta is áll. Azért a kérdező valószínűleg képben volt, hogy a srác milyen. Itt közös ismerősökről van szó meg egyebekről. Jó eséllyel ő akarta majd megváltoztatni a srácot, de már az első randin elbénázta az egészet. Ne húzzuk már ki mindig a női felet az ilyen szitukból... Ő egy ilyen srácot választott, mert ez a szintje.
Én - mások szerint - ri.i vagyok, de nem zavar.
Téged se zavarjon, hogy mások minek mondanak!
Örülj neki, hogy hamar kiderült, hogy mekkora gyökér. Jobb, mint fél év után megtudni, hogy megcsalt, mikor te már szerelmes vagy.
Te meg beszélgess a közös haverokkal, hogy nem szereted húzni sokáig az első szexet, mert neked már fontos egy kapcsolatban, hogy ilyen téren is összeilletek. És most nem tudod, hogy nem tudod, mi legyen a sráccal, mert neten elbeszélgetni oké, de a szexben, hááát...többre számítottál. Tudod, csak ilyen kis csevegősen, hogy a beszélgetés vagy a jó szex, mit válassz.
Aztán majd visszahallja ő is. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!