Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ez a kijelentése, hogy ribi vagyok?
Story röviden:
Már egy hónapja beszélgetünk valakivel, akinek a barátaim bemutattak. Azóta nem taliztunk. De ilyen 0-24-ben beszéltünk. Végig azt mondta, hogy szeretné, ha lenne köztük komolyabb dolog, mert jól működnek köztünk a dolgok. Eljött az első randi és életemben először lefeküdtem valakivel első randin.De rohadtul megbánta, mert bár a srác ír, de azt hallottam vissza a barátaimtól, hogy lehord mindenféle ribncnak és hogy azzal nincs járás, aki lefekszik vele első randin.
Ráadásul most megtudtam egyik barátjától, már túl későn, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta. És pont Ő mond akkor rám ilyet? Ezen felcsesztem magam, mert nem érzem jogosnak.
Attól függ hány éves vagy. Ha mondjuk 25 feletti akkor nem ribis, de ilyen 15 évesen nagyon is az.
Letesztelt a csávó hogy aláfekszel e az első randin, ha nem akkor mehet a hosszutavu ismerkedés, ha igen akkor dugott egy jót oszt helo. Annak hogy minden barátnőjét megcsalta, szinte biztos hogy vannak jelei. Mármint hogy eselyes hogy ilyen történhetett. Gratula, kifogtál egy fuckboyt. Jó vak vagy, mert úgy szűrtem le nem egy ilyenre vágysz.
38 évesen okés dugni az 1.randin, sztem nem vagy ribi.
Viszont ennyi idősen nem igaz hogy nem bírod kiszűrni az ilyen csávót🤦♂️
Az hogy ennyi idősek vagytok érdekessé teszi a helyzetet.
Gyerekes hogy henceg és a szexuális életéről beszél a haveroknak.Meg olyan nőt r.bancozik le akit ő választott magának.Mert azért nem egy buliba történő ismerkedésről van szó,és kalandról.
Valahol a korotok azt mondja hogy felnőtt emberek vagytok,nem kell feltétlenül várni a szex-el sem túl sokáig.De valahol ez is fura számomra...én is a korosztályotok vagyok,férfi.De nekem ez fura,hogy egy idegen nővel azonnal lefeküdni.Még akkor is ha volt már egy ilyen bemutatós találka.Azért idegenek egymásnak a felek...és az online beszélgetés jó,lehet kedvelni valakit,megismerni...de személyesen egészen más közel kerülni a másikhoz.
Úgyhogy nekem fura ez a viselkedésed...a férfi pedig egy gyerekes szemét alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!