Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzone-olt a pasi ezekkel a kijelentésekkel?
Elég jóban vagyunk, de ő hagyon sok csajnak tetszik, egy másik lány közben nagyon rányomult, és most azzal mászkál egy csomót.
Nekem meg ilyeneket írogat, hogy "benned megbízom","rád lehet számítani","te úgy fogadsz el,ahogy vagyok, nem akarsz kihasználni"...Sok bizalmas infót elmond nekem, de úgy érzem mintha csak barátként tekintene rám. Régebben sokat szemezett velem, meg úgy tűnt,mintha érdekelném úgy is, de most inkább barátinak tűnik.
Hogy tudnék ezen változtatni?
Az a baj, h nagyon megharagudtam rá, amiért a másik lánnyal többet foglalkozik, de ezt nem mondtam el neki, nem érti, hogy miért távolodtam el tőle. De ugye, hogy muszáj egy kis távolságot tartanom, hogy ne friendzone-oljon, hanem inkább nőként tekintsen rám?
"De ugye, hogy muszáj egy kis távolságot tartanom, hogy ne friendzone-oljon, hanem inkább nőként tekintsen rám?"
Nem. Ha akarna tőled valamit, akkor tudnál róla. Nyilvánvalóan nem akar. Fogadd el, lépj tovább, lesz akivel kölcsönös lesz az érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!