Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy pasi azt mondja, hogy “megszólalt a fejében a vészcsengő”?
Megismerkedtem egy pasival, megvan a szikra, jól el voltunk egymás társaságában, de csak a csokig jutottunk. Kb egy hét elteltével azt mondta, hogy elkezdett érezni valamit, és ilyenkor megszólal a fejeben a vészcsengő, és mivel sokszor égette már meg magát, nem akar tovább menni, mert nem akar pofára esni, meg engem sem akar megbántani. Mondtam neki, hogy ha ennyi a probléma én attól meg megprobalnam, ha ő is akarja. Erre azt reagalta, hogy ő nagyon is akarja, de fel... és nem tudja mi legyen, majd megbeszéljük, de ha akarom, akkor enyém a kockázat.
Most ez tipik lekoptatos duma csak nem akar megbántani, vagy tényleg van ilyen, hogy valaki ennyire fel az érzéseiről?
Tehát ő úgy akar kapcsolatban lenni, ha nem érez a nő iránt semmit. Téged kezd megkedvelni, ezért inkább ne folytassátok.
Bocs, de egy ennyire beteg lelkű emberrel én itt fejeznék be mindent, mert nálam is szólna a vészjelző ezerrel.
Szerintem hagyd. Az elso osszeveszesetekkor a vadlottak padjara allit az exei bune miatt es nem fogod birni a nyomast. Akarod te mas nok szemetet takaritani? Ez a nem akarlak megbantani szoveg annyira szanalmas.
A ferfiak tudjak mit akarnak. Amikor bizonytalankodnak meg a te valladra helyeznek minden felelosseget akkor nem akarnak teged elegge.
Legyen tied a kockazat... Magyaran van esely ra, hogy a nyomorultsagat tovabb orokiti rad es egy ev mulva te irsz ki arrol kerdest, hogy nem mersz bizni a ferfiakban, mert az exed (ez a ferfi) nagyon megbantott. Szerintem meg most hagyd ezt abba, o maga arulta el, hogy nem erdemes vele osszejonni.
Már előre bebiztosítja magát, hogy ő nem tehet semmiről, ha valami nem jól alakul, hiszen előre megmondta, és ne is számíts tőle semmire, ezt is előre megmondta.
Szerintem felejtős az ilyen.
Ő most éppen MEGNYÍLT előtted, ne legyél már ilyen aljas és tudd értékelni ŐSZINTÉN felvállalta a saját érzéseit.
Viszont, nyulakkal nem kezdünk, mert csak magadat égeted meg vele. Ráadásul:
"de ha akarom, akkor enyém a kockázat"
Pont most hárított rád minden felelősséget, illetve az előzőekben bevallotta, hogy nem fog tudni külön kezelni az exeitől. Ebben az a szívás, hogy elhiszem, hogy látod benne a lehetőséget, de TE nem fogod tudni megmenteni (nem is fair elvárás ez tőled), sőt, senki nem tudja megmenteni, a saját lelki nyavalyáit neki magának kell rendeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!