Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy egy világ tört össze bennetek miután megszólalt a számotokra nagyon vonzó pasi?
Talán egy kicsit eltúlozva, de nagyjából erre gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=oFaGQwq2buk
Bár mondjuk ezt nehéz elképzelni és elég ritka, hiszen az attraktív külső és a megnyerő személyiség általában együtt van jelen egy pasinál (kivéve azt a néhány komplexusos izomjanit), de kíváncsi vagyok, hogy volt-e valaha valamilyen kellemetlen esetleg kiábrándító élményetek ezen a téren.
Könyves Kálmán állítólag nem volt valami jó hapsi, de megnyerő volt a személyisége. Nincs mindig együtt ez a két tulajdonság.
30/f
Nem pont ilyen de volt. :D
Volt egy munkatársam aki viszonylag jól nézett ki de nagyon buta és gyerekes volt.
Volt ilyen, igen. :)
Kettő is.
Az egyiket úgy képzeld el, mint Miki egér magyar hangja. Valami iszonyatos vékony, magas sipítás. Nem ezért nem jöttünk össze, de azért közrejátszott.
A másik pedig olyan, mint valami roma paródia. Kiejtésre, beszéd stílusra egyaránt. Meg persze három mondat után kiderült, hogy végtelenül sötét. Fél óra után lefújtam a randit.
Dorongalsón ?......XD.
Szegény én sajnálom,hogy kinevették.
/N.
Inkább úgy jártam,hogy strandon a ruha nem takarta az addig jónak hitt testet....
/N.
:D hát ezen jót nevettem.
Nekem csajjal volt egy olyan "élményem", hogy a hév megállóban megtetszett, leültem mellé beszélgetni és nem is az, hogy nem volt normális, hanem olyan kegyetlenül büdös volt a szája, hogy fél méterre ültem tőle, de majdnem kihánytam a belem :D
Mondom ezt nem hiszem el... Hogy lehet egy ilyen csaj ennyire igénytelen... Aztán amikor megérkezett a hév, akkor gyorsan felszálltam a másik kocsiba, nehogy megfulladjak :D
Egyetemi gyakorlaton volt, hogy vendégelőadónk volt, egy 20-on éves srác. Bazi nagy motorral parkolt le az egyetem előtt. Eszméletlenül jól nézett ki. Aztán elkezdett beszélni, és csak úgy ömlött a szájából az önimádat. Pedig nem is önmagáról beszélt hanem a tananyagról, mégis minden második mondata az volt, hogy ő ebben mennyire profi, meg "na kislány, ez nem így van, látom neked nem megy, jobb ha te nem próbálkozol vele" meg hasonlók. Nagyon lekezelő volt és teljesen el volt szállva magától.
Kb. 15 perc elég volt, hogy a "hű de jól néz ki" kategóriából az "akkor se kéne, ha ő lenne az utolsó férfi a bolygón" kategóriába kerüljön.
Egy évvel később a szobatársam egy külső gyakorlaton megint összefutott vele, és látta a barátnőjét. Azt mondta, egy tipikus szoliszökevény plázacica jellegű lánnyal van együtt - nyilván egyik sem a belső értékei miatt választotta a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!