Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ez a kijelentése, hogy ribi vagyok?
Story röviden:
Már egy hónapja beszélgetünk valakivel, akinek a barátaim bemutattak. Azóta nem taliztunk. De ilyen 0-24-ben beszéltünk. Végig azt mondta, hogy szeretné, ha lenne köztük komolyabb dolog, mert jól működnek köztünk a dolgok. Eljött az első randi és életemben először lefeküdtem valakivel első randin.De rohadtul megbánta, mert bár a srác ír, de azt hallottam vissza a barátaimtól, hogy lehord mindenféle ribncnak és hogy azzal nincs járás, aki lefekszik vele első randin.
Ráadásul most megtudtam egyik barátjától, már túl későn, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta. És pont Ő mond akkor rám ilyet? Ezen felcsesztem magam, mert nem érzem jogosnak.
itt van még egy hozzászólás, amit le lehet pontozni.
így hátha észreveszi a kérdező ezt a néhány sort és megtudja, hogy mi ilyenkor a megoldás. semmi nem fáj jobban egy ilyen fajta férfinak, hogyha valaki aki korábban úgy tekintett rá, már nem tekint rá sehogy
Nekem nálad jóval fiatalabban volt első randin szex. Igaz, ismertük már egymást előtte, de ti is beszélgettetek előtte, szóval szerintem ez tök oké.
Ribinek tartanak? Na és? Valaki úgyis mindig annak fog, az incelek szemében már attól ribi leszel ha ránézel egy pasira. Éld az életed, ahogy jólesik.
Egyébként jó volt vele a szex? Komoly kapcsolatot akarsz, vagy oké, ha csak használ a csávó, amíg nem ugrik a következőre? Hadd tippeljek, most meg vagy sértődve, de azért a szex jó volt, van egy kis kapuzárási pánikod is, és most önigazolást keresel, hogy ne dobd ki, mert szívesen nyögnél újra a farkán. ;)
Aki 38 évesen a haverjainak számol be egy aktusról az egz túlkoros kamasz.
Felejtős.
Aki ribinek nevez, az még felejtősebb.
Töröld, tiltsd, nézd levegőnek.
Zavard el a halál farkára! Bunkó is, tahó is - nem vesztesz semmit.
38 évesen nem gond elsőre szexelni!
Az meg aztán pláne ne zavarjon, hogy valaki ri.ancnak mond! Sz@rd le!
A kutya ugat, a karaván halad!
Én 60+ vagyok, az elmúlt 40 évben biztosan nem beszéltem senkivel a szexuális aktusaimról.
Se barátnak, se havernak, se a kocsmában, se a szüleimnek, senkinek.
Nem vagyok prüd, eset volt bőven, de mi ebben a közügy?
Akinek ez az, az éretlen, vagy nagyon bunkó.
És ha ri.i vagy?
Nehogy már egy ilyen neoprimitív seggfej miatt aggódjál!
Ha ri.i vagy, hát ri.bi vagy. Nincs azzal semmi baj!
Teheted - a te tested!
Ennyi idősen azért már rájöhettél volna hogyha azonnal odaadod magad valakinek az nem fog kellőképp értékelni.Az más kérdés hogy egy szemét rohadéknak tetted ezt meg.Viszont így legalább kiderült róla hamar.
De te is hibáztál.Ha azt akarod hogy komolyan vegyenek ne tedd szét azonnal a lábaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!