Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a kijelentéssel megbánthattam, hogy nem ir?
Figyelt kérdés
szóval chattelgetek egy fiúval, aki most jelenleg külföldön van, és hát sokszor éjjel is beszéltünk, a héten meg viccesen mondtam neki, hogy amióta beszélek vele össze vissza alszom, ő mg irta, hogy nem akar rosszat, beszélünk nappal, de azóta (4 napja) nem ir, vagyis rairtam es vissza irt. Ezzel most megbántottam, vagy rájött arra, hogy nekem igenis tetszik és azért vonult l?2016. júl. 9. 20:42
2/4 anonim válasza:
Egyeseknek mekkora problémáik vannak.
3/4 anonim válasza:
Sztem csak nem akar zavarni.Hagy aludni;) Irj ra amikor kedved tamad beszelni ennyi.
4/4 anonim válasza:
Miért bántottad volna meg?
Raírtál, ő visszaírt...
Gondolom várja hogy te írj neki, amikor nekedd épp alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!