Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánthattam a csajt? Mert ha én nem szólok hozzá ő nem szól egy szót se hozzám.
Figyelt kérdés
kezdetben minden jól működött , azt hittem hogy lesz ebből valami, de lehet valamit szóltam neki amire megsértődött..
azóta alig szól hozzám csak akkor amikor tényleg kell.
Amúgy együtt csinálunk valamit mert igy osztottak be.
és mintha már nem is bírna engem. Lekezelő lett a csaj.
2012. nov. 18. 22:07
1/3 anonim válasza:
mi a keresztneve? :D lehet egy csajról beszélünk, nálam ugyanez a helyzet.
2/3 sztrecskó válasza:
talán kérdezd meg tőle.. a lehető legjobb megoldás, ha tudni akarod
3/3 anonim válasza:
Hát szerintem kérdezd meg. Az is lehet,hogy csak féltékeny valamelyik másik lányra. Én például ezért is szoktam játszani a sértődöttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!