Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a lány azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a lány azt irta, hogy majd még szólok?

Figyelt kérdés

Azt a sms-t irtam a lánynak, hogy:

Szióka. Örülnél-e neki, ha ma véletlenül arra járnék és véletlenül betoppannák hozzád?Megismételhetnénk a hétfőt.

Ő:

Örülni örülnék, csak az a baj, hogy délután nem leszek itthon.

Én:

És holnap délután?Lefoglalom inkább előre az időpontot, nehogy akkorra is foglalt legyél.:D

És ekkor irta azt.

Pedig előtte még irta, hogy: megismételhetnénk azt a napot?

Még nem járunk, de úgy néz ki, hogy kölcsönös a vonzalom, de meglehet, hogy időközben elrontottam egy kicsit az egészet. :(

Mire gondolnak ilyenkor a lányok, ha ezt irják?

2010. jan. 3. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Erősen kétesélyes. Én a magam részéről megmondtam volna neked, hogy nem.

Az is lehet hogy nem tudja, mit tehetne, mert te is tetszel, más is tetszik, vagy csak egyszerűen játszik (saját magával de veled is - ki akarja próbálni hogy tudsz-e várni rá)

Én azt mondom, fel a fejjel!

2010. jan. 3. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:

azt, hogy ezt elbuktad. ne toppangass csak úgy be hozzá, még ha meg is van beszélve. lehet ő még bizonytalankodik, nem aka téged bemutatni otthon.

ismerő az eset, mert rám is rámszállt egy fiú, aki nem veszi észre, hogy direkt nem veszem fel a telefont ha hív, és ennek oka van :/ egyszerűen túlságosan nyomul, és nekem ez gyanús meg rémísztő is egyben

21/L

2010. jan. 3. 11:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Ő hivott meg engem múltor és az egész család otthon volt.

Eddig az sms-ekre is válaszolt, bár lehet, hogy egy kicsit nyomulóssakat irtam, de fullban kivoltam kapcsolva akkor fáradtság miatt és nem tudtam semmi értelmes szöveget összehozni.

2010. jan. 3. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

megdugtad azon a bizonyos hétfőn??? ha igen, akkor ezután azért nem akar veled találkozni mert nem vagy jó a szexben, le vag koptatva!

ha csak jóléreztétek magatokat azon A hétfőn akkormeg nyomulj nyugodtan, csokit neki, az mindíg bejön! SOK SIKERT:)

2010. jan. 3. 12:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok az a tipus aki még aznap lefekszik a csajjal, habár néha erős késztetést érzek rá bizonyosaknál.

Én inkább az mellett vagyok, hogy a második találkán vagy akörül csókoljam meg először. Első alkalommal sose rohanom le. Ez persze tőle is függ, hogy hogyan reagál a közeledésemre.

2010. jan. 3. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:

sztem ebben nincs semmi lekoptatós amit írt neked a csaj. Lehet hogy még nem tudja hogy mikor lesz otthon stb.

Sztem kíván téged,nem azzal van a gond,csak lehet hogy most egy kicsit sok neki belőled. Ne keresd egy pár napig ( ha kibírod) várd meg amíg már megőrül érted és ő jelentkezik.

2010. jan. 3. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
needy voltál! ha még ezek után rendbe jönne a dolog köztetek, akkor erre nagyon vigyázz!
2010. jan. 3. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!