Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok jobban elítélnek, ha nem vagy magabiztos férfiként mint ha tegyük fel tolvaj vagy?

Figyelt kérdés
A nem magabiztos miért van a tolvaj alatt?
2021. nov. 25. 23:02
 81/100 anonim ***** válasza:
100%

82

Én viszont jelentettem, volt is moderálás azóta, de ez megmaradt.

Durva. De jó tudni, ezentúl én is így fogok írni az incelekről. Ja hogy azt nem lehet.

Mondjuk értelek, múltkor én se jelentettem egy olyan incelt aki azt írta hogy engem bezárva tartana, és mindennap szarrá verne, mert pompás hivatkozási alap lett volna bármikor amikor ezek a férgek felrakják az "én kedves-rendes pasi vagyok, a többi veri a nőket" lemezt, de törölték.

2021. nov. 27. 13:30
 82/100 anonim ***** válasza:

83

Ezt nem olvastam, meg van még?

2021. nov. 27. 13:33
 83/100 anonim ***** válasza:
100%
Megkeresem. De az övéit törölték, de asszem maradt olyan válasz aki idézte és úgy válaszolt.
2021. nov. 27. 13:34
 84/100 anonim ***** válasza:

85

Ilyenekről amúgy csinálok képernyőképet, így ha törlik is, nekem megmarad.

2021. nov. 27. 13:35
 85/100 anonim ***** válasza:
0%

83. Én meg a te sztoridnak az ellenkezőjét olvastam, az incelt bannoltatná meg verné..

Mondjuk akik ennyire feszültek lesznek pár mondattól , azok a valóságban milyen agyamentek lehetnek.

2021. nov. 27. 13:35
 86/100 anonim ***** válasza:
100%

Itt van. Ezen az oldalon még beidézi egy válaszoló.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. nov. 27. 13:38
 87/100 anonim ***** válasza:

87

Akkor lehet tőlem olvastad, de én csak akkor írok ilyen mikor már elpattan nálam a húr. Alapjáraton békés ember vagyok, de néhány itteni incel azért ki tud hozni a sodromból. Pl. mikor volt, hogy a kérdésben a metró elé ugrott fiatal lányt gyalázta. Vagy mikor egy másik a Szegedi kettős gyilkosság elkövetőjét könyvelte el áldozatnak hogy "a lány még esélyt sem adott szerencsétlennek".

Kommentre nagyon ritkán írok ilyen..de volt rá alkalom.

Ha valaha lesz lányom, amint lehet beiratom karate-ra, boxra meg az isten tudja még mire, hogy az ilyen férgektől megtudja majd védeni magát. Mert én, mint az apja se lehetek mindig mellette.

2021. nov. 27. 13:44
 88/100 anonim ***** válasza:
100%
89. Mondjuk azok az emberek szocipaták lehetnek, mert egy ember halálát nem gyalázhatjuk meg, főleg nem az áldozatét !
2021. nov. 27. 13:48
 89/100 anonim ***** válasza:
100%

Az is jó, hogy ez az itt válaszoló gyökér kihozta, hogy 8 éves kapcsolatban reteg qrva vagyok, és konkrétan megverne, amiért ezzel nem értek egyet és nem érdekel a véleménye.

A szegedi gyilkosságos gyökérre is tisztán emlékszem.

Nekem személyes is az a téma, mert ijesztő, amit az a retardált kérdező lefestett. Mert aki képes egy gyilkosságba is ilyen bullshitet látni, annál vmennyire benne van a pakliban, hogy maga is megtenné. És így belegondolok, hogy mi is lehetünk áldozatok. Ugyanis volt olyan, hogy visszautasítottam egy h.ülyegyereket régen, és amikor már 4 éve voltam kapcsolatban (tehát 5 évvel az elutasítás után) elkezdett zaklatni, és "tényeket közölni", hogy bezzeg neki nem adtam esélyt, a páromon meg látszik, hogy egy gyökér, csak felszínes vagyok, ő sokkal jobban szeretett volna, stb. Aztán begorombult, és mindenféle rosszat kívánt, végül a párom halálát is.

2021. nov. 27. 14:00
 90/100 anonim ***** válasza:
100%

87

Nekem meg fiam van, az én kötelességem meg az (meg az apjáé), hogy úgy neveljük hogy ne legyen soha ilyen mint ezek.

2021. nov. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!