Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok jobban elítélnek, ha nem vagy magabiztos férfiként mint ha tegyük fel tolvaj vagy?

Figyelt kérdés
A nem magabiztos miért van a tolvaj alatt?
2021. nov. 25. 23:02
 41/100 anonim ***** válasza:
4%

40

És azt hiszi hogy attól hogy kapott egy gyűrűt elveszi a csodakan XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csak érteném minek élnek ezek...

2021. nov. 26. 16:34
 42/100 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy milyen vicces, hogy itt vergődnek ezek, és megpróbálják meggyőzni szegény nőt hogy egy nagy nulla..:D

Miközben látszik, hogy megeszi őket az irigység..

Férfiként jókat szórakozom ezeken, de komolyan.. XD

23F

2021. nov. 26. 16:35
 43/100 anonim ***** válasza:
4%
Mégis ki lenne irigy egy üres lelkű pénzéhes retekre aki ráadásul még a saját életével kapcsolatban is vakon él?
2021. nov. 26. 16:36
 44/100 anonim ***** válasza:
95%
Jó, ott tartunk, hogy dögöljek meg, amiért csak eljegyzett a párom és még nem volt esküvő. :D Várom még a fejleményeket.
2021. nov. 26. 16:38
 45/100 anonim ***** válasza:
100%

Ez az, folytasd csak..:D Incelke, vergődj csak a saját mocskodban..

23F

2021. nov. 26. 16:39
 46/100 anonim ***** válasza:
0%

"MÉÉG""" nem volt esküvő? Tényleg azt hiszed, hogy lesz? Akkor miért nem volt már a 8 év alatt? :D:.:DdDDDDdd

Ha nem 14 évesen jöttetek össze akkor egyszerűen nem fog elvenni és ennyi. feltehetőleg nem tinik voltatok szóval már fiatal se vagy ha 8 éve tart. Senkinek nem fogsz kelleni mindenki fogja tudni, hogy egy alfa özvegy rongy vagy és akiket nagy pofával elutasítottál 20 évesen, le se fognak már köpni. Tényleg érdekelne mit akarsz még az élettől ha már így elcseszted....

2021. nov. 26. 16:41
 47/100 anonim ***** válasza:
100%

46

Ez amúgy mire jó? Aljas alakok vagytok, ha azért bántjátok szegényt, mert ti valószínűleg még szüzek vagytok.

Az ilyen embereknek, mint te legszívesebben elmetszeném a torkát, ne tudjon már hülyeséget beszélni.

23F

2021. nov. 26. 16:44
 48/100 anonim ***** válasza:
31%

#35: "Milyen gyűlölködő szöveg? :D Hogy nem mondanak rólam (sem MINDEN nőről) a példáid semmit? Ez gyűlölködés?"

Nem, hanem az gyűlölködés, hogy nőgyűlölőnek állítasz be teljesen alaptalanul. Ráadásul 0 logika van abban, hogy ezt próbálod rám húzni.

"Nem hazudtoltalak meg egy büdös szóval sem. Csak nem érdekelnek a példáid, mivel nem jó semmire a kemény 3 példád."

Újra semmi logika abban, amit írsz.

Az leesett, hogy nem érdekelnek a példáim. Az lett volna a meglepő, hogy a beteges csőlátásodban bármi is érdekel, amit más mond.

Leírtam valamit, te azt írtad, hogy nem úgy van. Szóval, ez nem meghazudtolás. De az, hogy te leírtál valamit és én rá írtam, hogy nem úgy van, az meghazudtolás. Te egyáltalán felfogod, amit írsz? Ugyanazt csinálod, amit más, de másnak a fejét letépnéd ez miatt, magad meg megtapsolod, hogy milyen okos és értelmes vagy. Hát, nem vagy az.

Továbbá NEM 3 példát írtam. Mielőtt idehánysz mindent, legalább olvasd már el, hogy mire is reagálsz.

Eddig bírtam olvasni az egész beszélgetést. Nevetséges, hogy el sem olvassátok, hogy mire reagáltok, csak mint valami hisztis ovis, siránkoztok itt mindenért.

2021. nov. 26. 16:44
 49/100 anonim ***** válasza:
100%

" Tényleg azt hiszed, hogy lesz?"

Aham.

"Ha nem 14 évesen jöttetek össze akkor egyszerűen nem fog elvenni és ennyi."

Riaszt, hogy olyan sokat képzelsz magadról, hogy szerinted te most ezt itt meg fogod tudni mondani, és dögöljön meg, aki ellentmond. :D

"Tényleg érdekelne mit akarsz még az élettől ha már így elcseszted...."

Ó, ha én azt mind felsorolnám... :)

2021. nov. 26. 16:46
 50/100 anonim ***** válasza:
21%

#42: Te pedig engedd már el, hogy mindenhova odaköpködöd, hogy férfi vagy. Tök mindegy, miről van szó, direkt erőltetve mindenre beírod, hogy férfi vagy. Majd szó szerint ugyanazokat a szövegeket nyomod el, mint feletted a nők.

Én mondjuk pont nem próbáltam meggyőzni a nőt, hogy ő egy 0 lenne. Biztos van egy szép élete, de ettől még az értelmi képességei durván mélyen vannak. Olyan egyszerű szöveget képtelen felfogni és értelmezni, amit egy kisiskolás is tud.

Irigykedni meg nincs mire. Vannak a környezetemben hasonló szinten buta emberek. A környezetüket csak idegesítik és az égvilágon senki sem irigy rájuk. A vőlegényét azért sajnálom, hogy csak ilyen nő jutott neki és áldom az eget, hogy az összes barátnőm nála értelmesebb volt.

2021. nov. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!