Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok jobban elítélnek, ha nem vagy magabiztos férfiként mint ha tegyük fel tolvaj vagy?

Figyelt kérdés
A nem magabiztos miért van a tolvaj alatt?
2021. nov. 25. 23:02
 71/100 anonim ***** válasza:
43%
#71: Tudjuk, tudjuk... Csak és kizárólag a te szavad ér többet... :D
2021. nov. 26. 18:50
 72/100 anonim ***** válasza:
100%
73 Nem állítottam ilyet. :) De az egész abból indult, hogy normálisan leírtam az igazat a saját életemről, kapcsolatomról, és jöttek a csőlátású lekamuzások, majd az, hogy mit képzelek magamról, hogy azt hiszem, hogy én komolyra kellek a saját páromnak, minek élek, qrva vagyok, fel kéne nyalatni velem a betont, stb. Nem kicsit nevetséges.
2021. nov. 26. 18:52
 73/100 anonim ***** válasza:
100%

Ma biztos csomószor kiverik majd az incelek, ritka alkalmak közé tartozik, mikor egy (igaz, csak anonim oldalon is) nő szóba áll velük.

Ezen kívül sajnos csak anyuci van..ezért verik annyira, és ezért gyűltek itt most össze. Legalább dumálhatnak egy nővel.. :D

2021. nov. 26. 18:53
 74/100 anonim ***** válasza:
43%

Én meg tudom védeni magam. Nem vagyok nagypofájú nő aki a társadalom seggnyalása mögé bújva reméli h nem bánthatják és bármit mondhat.

Másrészt pedig az emberek egyenrangúak. Ha tudom hogy magasabb szintet képviselek értelmileg és igazam van akkor kiállok az igazamért erővel is és sokmindent megengedek magamnak. nem hiszem hogy ettől rossz ember lennék :)

2021. nov. 26. 18:54
 75/100 anonim ***** válasza:
0%

#74: Csak azután írtam rólad, hogy hazudsz, miután nekiálltál rólam hazudni. Valóban nem kicsit nevetséges, hogy hazudsz.

#75: Engedjük már el azt, hogyha itt pár nő írja a kamu szövegeit és képtelen gondolkozni, akkor automatikusan mindenki incel lesz. Miközben toljátok ezt az incelezős szöveget, tök ugyanazt a szintet nyújtjátok, mint az incelek. Milyen érzés incelszintűnek lenni?

Szánalmas, hogyha elfogynak az érvek, ilyen szövegekkel jöttök.

2021. nov. 26. 18:56
 76/100 anonim ***** válasza:

76

De csak nővel szemben, engem férfiként 1x sem fenyegettél itt. Gondolom, hogy élőben milyen kemény lehetsz.

2021. nov. 26. 18:56
 77/100 anonim ***** válasza:
0%
68-as gagyi itt is előkerült? Általában, ha beég, ezt az 5 szavas szókincset tolja :D
2021. nov. 27. 09:58
 78/100 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokat képzelsz magadról, ha azt hiszed, előttetek akár elméletben is lehet égni. :D
2021. nov. 27. 12:22
 79/100 anonim ***** válasza:
0%
jézusom senki sem jó ember, a tanárnéni sem aki utálja a kínaiakat de amúgy kedves a gyerekekkel .
2021. nov. 27. 13:11
 80/100 anonim ***** válasza:
100%

80

Én direkt nem jelentem, lássa nyugodtan mindenki, hogy milyen beteg alakok járnak ide.

2021. nov. 27. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!