Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok jobban elítélnek, ha nem vagy magabiztos férfiként mint ha tegyük fel tolvaj vagy?

Figyelt kérdés
A nem magabiztos miért van a tolvaj alatt?
2021. nov. 25. 23:02
 61/100 anonim ***** válasza:
100%

"Na, szóval kiderült, hogy nem is írtam azt, hogy az illető hazudott... :D"

Amiket bemásoltam, azok pont azt jelentik, még ha nem is egyenesen azt írod, hogy hazudok. Sőt, szó szerint is "idealizált kamu"-nak nevezted általánosan, amiket írunk ide.

"Mindketten szélsőségeben gondolkoztok."

Elárulnád mi a szélsőség abban, hogy nem minden nő egyforma? Ugyanis én semmi mást nem állítok ezen kívül. Igen, van, aki összejönnek bunkóval, de olyan is bőven, aki nem. Micsoda szélsőség. :D

"10-ből 10 nő leírja itt, hogy nem élne bántalmazó kapcsolatban. "

Akkor azok a válaszolók vszeg nem élnének. Vagy tényleg nem, mert nem olyan sérült lelkileg (bántalmazó kapcsolathoz az kell), vagy egyszerűen nem volt még része ilyen helyzetben, és ezért nem tudja, hogy egyáltalán hogy jöhet létre ilyen.

" A valóságban valahogy 10-ből mégis pár nő él bántalmazó kapcsolatban."

10-ből pár? Tehát 1-nél több, szóval szerinted a nők minimum 20%-a él bántalmazó kapcsolatban? Ezt alá tudod támasztani valamivel?

" Szerinted, akkor nem álszentség, hogy itt minden nő tökéletesnek ad elő mindent?"

Az, hogy azt állítjuk, nem lennénk együtt tolvaj, bűnöző, bunkó paraszt, stb. pasival, messze van a tökéletességtől. :D

"Nézz már körül, hogy milyen női válaszok érkeznek a kérdésekhez..."

Te meg nézz körül a kérdések között, majdnem minden nap jön olyan kérdés, amiben olyan történet van leírva, hogy nyilvánvaló, hogy minimum lelkileg bántalmazzák a nőt (épp férfit). Tehát szép számban reprezentálva vannak az oldalon a bántalmazottak. Olyan válaszok is szoktak jönni, akik leírják, hogy éltek már ilyen kapcsolatban, de kiléptek belőle, fejlődtek lelkileg és nem mennének bele többé ilyenbe. Szerintem nem nehéz kitalálni, ha olyan qrva okos vagy hozzám képest, és hatalmas logikád van, hogy akik leírják, hogy sose mennének bele ilyenbe, nem ugyanezek az emberek.

Mellesleg olyan statisztika TÉNYLEG volt már, hogy a kapcsolaton belüli erőszak áldozatainak legalább 40%-a férfi. Tehát majdnem fele-fele arányban oszlanak meg nemek szerint az áldozatok.

Akkor ha egy férfi olyat leír, hogy nem hagyná, hogy egy nő csicskáztassa, bántalmazza, akkor ő is idealizált kamut ír le?

Azt ne merd mondani, hogy mutogatok a férfiakra, hallottam már eleget. Nem mutogatok senkire, csak azt próbálom elmondani, hogy mindkét nemben van sokféle ember, és mindenki lehet bántalmazás áldozata is, de ettől még simán hihető, ha valaki leírja, hogy ő nem menne ilyenbe bele, pláne ha nemcsak hápog, hogy ő ugyan soha, hanem konkrétan leírja, hogy normális kapcsolatban él x éve.

2021. nov. 26. 17:28
 62/100 anonim ***** válasza:
0%
10-ből 2 neked több mint 20%? :DDD És akkor mered azt állítanii h nem vagy egy sötét ostoba liba?
2021. nov. 26. 17:32
 63/100 anonim ***** válasza:

62

Te meg nem vagy egy gyáva nyúl, aki csak egy nőnek mer beszólni? :D

A torokelmetszősre még mindig nem reagáltál..

2021. nov. 26. 17:33
 64/100 anonim ***** válasza:
0%
Minek reagáljak egy mezei trollnak? :D Annak reagálok aki látszik h komolyan beszéli a kártékony marhaságait.
2021. nov. 26. 17:34
 65/100 anonim ***** válasza:
67%

"Amiket bemásoltam, azok pont azt jelentik, még ha nem is egyenesen azt írod, hogy hazudok."

Ez az, ferdíts csak! Be ne ismerd, hogy teljesen benézted a szöveged... :D Most már viszont, tényleg lehet téged hazugnak hívni, mert hazudsz. Nem sikerült bemásolnod azt, amiről beszéltél és most más tartalmú szövegre próbálod ráhúzni.

"Elárulnád mi a szélsőség abban, hogy nem minden nő egyforma? Ugyanis én semmi mást nem állítok ezen kívül. Igen, van, aki összejönnek bunkóval, de olyan is bőven, aki nem. Micsoda szélsőség. :D"

Mondjuk, ezt eddig nem annyira mesélted... :D

"10-ből pár? Tehát 1-nél több, szóval szerinted a nők minimum 20%-a él bántalmazó kapcsolatban? Ezt alá tudod támasztani valamivel?"

A nők legalább 20%-a valóban élt már bántalmazó kapcsolatban. Statisztikát láttam erről, nagyobb számot írt. Guglizz kicsit.

Plusz, tegyük hozzá, hogy ezekben általában csak a fizikai erőszakot említik meg.

"Az, hogy azt állítjuk, nem lennénk együtt tolvaj, bűnöző, bunkó paraszt, stb. pasival, messze van a tökéletességtől. :D"

Oké, de itt mindenki ezt állítja. A valóságban meg vannak együtt ilyen férfiakkal, mindenki környezetében van ilyen. Nem tartod furcsának, hogy itt mennyire torz, a valóságtól elrugaszkodó válaszok érkeznek? PERSZE, hogy nem, mert ez neked csak az incelek részéről tűnik fel. Na, ezért vagytok teljesen egyforma szélsőségek.

"Tehát szép számban reprezentálva vannak az oldalon a bántalmazottak."

HÁT EZ AZ! ERRŐL BESZÉLEK! Itt is jönnek erről kérdések, de az ilyen jellegű kérdéseknél, mint a mostani, SENKI, ismétlem, SENKI nem írja oda, hogy belemenne ilyenbe.

2021. nov. 26. 18:09
 66/100 anonim ***** válasza:
92%

"Be ne ismerd, hogy teljesen benézted a szöveged... :D "

Nem néztem be. :)

"Mondjuk, ezt eddig nem annyira mesélted... :D"

Végig ezt mondtam, szóval megint hazudsz.

"Oké, de itt mindenki ezt állítja."

Én azért állítom, mert így van, és az életem is ezt igazolja vissza.

Nem gondolom, hogy mások ilyenben élnek, aztán direkt ideírják, hogy ők aztán nem. Mi a francért tenne ilyet valaki egy anonim oldalon?

Az ilyen jellegű kérdéseknél pedig nem fognak nyilván idejönni bántalmazott nők azt írogatni, hogy igeeen, ők ilyenben élnek. Pláne, amikor azt akarják elmagyarázni a retardáltak, hogy az az oka annak, hogy a nők ilyenben élnek, hogy a pasi helyes/jól keres, ők meg felszínesek, és ezért eltűrik, mert még mindig jobb, mint egy szegény törött szárnyú önbizalomhiányos, hősszerelmes madárka. Holott ennek valamiféle otthonról hozott lelki sérülés az oka, és a bántalmazó sem feltétlenül egy helyes, sikeres álompasi, nagyon sok esetben NAGYON NEM.

Szóval ilyen kérdéseknél még szép, hogy nem fognak megjelenni. Volt, hogy kiírtak kérdést csak erről, és még szavazást is csatoltak hozzá, akkor kijött, hogy sokan nyomták, hogy igen, volt részük ilyenben, de sokan meg azt, hogy nem.

Szóval felesleges beleállni abba, aki azt írja, hogy normális kapcsolatban él, és nem hagyna ilyeneket, mert van ilyen is.

"A nők legalább 20%-a valóban élt már bántalmazó kapcsolatban. Statisztikát láttam erről, nagyobb számot írt. Guglizz kicsit."

Nem kérdőjeleztem meg, csak forrást kértem.

Egyébként meg az ilyen statisztikák azt is mutatják, hogy sok a bántalmazó férfi, de valahogy ezt kifelejtik mindig.

És igen, a szájtépő incelek nagyon nagy része is az lenne, ha végre összejönne nekik egy nő (láttam több példát ilyenre is).

Még egy dolog: Arról kellene statisztika, hogy hány nő marad benne ilyen kapcsolatban 1-2 évnél tovább. Mivel ez számít igazán. Fiatalon bárki benézheti még, de aki nem lelki sérült, annak az ilyesmi csak tanulópénz + emberismeretet ad, és vszeg soha többé nem megy bele ilyenbe. Ilyen esetben is helytálló, ha azt mondja, hogy nem hagyná, attól, hogy a múltban félreismert valakit és későn jött már rá, hogy valójában milyen.

"Itt is jönnek erről kérdések, de az ilyen jellegű kérdéseknél, mint a mostani, SENKI, ismétlem, SENKI nem írja oda, hogy belemenne ilyenbe."

Még mindig nem sikerült az iszonyatos magas értelmi képességeiddel felfogni, h vszeg nem mindenhová ugyanazok írnak? :DDDDD

"Nem tartod furcsának, hogy itt mennyire torz, a valóságtól elrugaszkodó válaszok érkeznek?"

Nem elrugaszkodó, fentebb kifejtettem, hogy miért.

2021. nov. 26. 18:33
 67/100 anonim ***** válasza:
0%

"Nem néztem be. :)"

Hazudsz, majd képtelen vagy beismerni. Részemről itt kiszálltam, teljesen felesleges rád minden szó. Részvétem annak, akinek tönkre fogod tenni az életét. Szegény, pár év múlva majd bánja, hogy kit jegyzett el...

Tovább nem is olvastam, felesleges. Csúsztatgasd csak a dolgokat.

2021. nov. 26. 18:36
 68/100 anonim ***** válasza:
#68: Meg is lepett volna, ha nem vágsz ide egy ilyen gyerekes beszólást. Hát, igen... Amit most nekem írtál, arról megmutattad, hogy rád érvényes. Mindkét része.
2021. nov. 26. 18:44
 69/100 anonim ***** válasza:
92%

# 69

Semmivel nem ér többet a te ugatásod arról, hogy mennyire vagyok buta, és majd én kinek "teszem tönkre" az életét. :) Egy büdös hajszállal nem ér többet a te szavad itt másokénál.

2021. nov. 26. 18:48
 70/100 anonim ***** válasza:
51%

70

Ez rólad is elmondható. Miért, te vagy az atyaúristen, aki mindent tud, és nem is lehet megkeresni, és összeverni? Te se gondolod komolyan..

2021. nov. 26. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!