Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok jobban elítélnek, ha nem vagy magabiztos férfiként mint ha tegyük fel tolvaj vagy?

Figyelt kérdés
A nem magabiztos miért van a tolvaj alatt?
2021. nov. 25. 23:02
 31/100 anonim ***** válasza:
32%
#30: Amúgy ez itt tényleg nagyon kiszámítható. Egyszer nekiálltam minden idealizált hazugságot leírni. Felfele ment nyílegyenesen a százalékom. Leírtam pár reális dolgot, normálisan megfogalmazva. Egyből elindult lefele.
2021. nov. 26. 14:50
 32/100 anonim ***** válasza:
94%

" Facebookon mégis hogy nézhetnélek meg, ha nem is ismerlek?"

Jelöljük be egymást. :) Nekem nincs mit szégyellnem. De akkor nem ám kamuprofilról, vállald magad a nőgyűlölő, másokat meghazudtoló tevékenységedhez te is.

"Nyilván nem minden kapcsolatban élő pasi bunkó, tolvaj :))"

Megnyugtató, hogy legalább ennyit elismersz. Tényleg.

"Ha a jószívű csendes szerinted nem tutyimutyi akkor ki a tutyimutyi a te értelmezésedben?"

Ugyan nem nekem szegezted a kérdést, de válaszolok én is.

A párom jószívű és csendes is, kifejezetten introvertált.

De NEM tutyimutyi! Mint írtam korábban, annak ellenére, hogy fiatalon kifejezetten önbizalomhiányos volt, mert próbálkozni. El mert hívni randira, mert tudta, hogy legrosszabb esetben nemet mondok, nincs mit veszítenie. Meg mert csókolni hamar, nem sz.arakodott (mondjuk bőven igyekeztem jeleket is adni neki). Kezdett egy nettó 200 ezres állással (Budapesten), majd meg mert pályázni egy sokkal jobb állást duplaannyi pénzért, pedig félt az interjútól + attól, hogy nem fogják őt választani, és amúgy sem az a fajta ember, aki nagy arccal eladja magát, mint valami terméket.

Ami fontos neki, azt elintézi. Ha nem tetszik neki valami, akkor kulturáltan szól érte. Nem megy neki senkinek mint valami dúvad, de nem is tűr el mindent kussban.

2021. nov. 26. 14:51
 33/100 A kérdező kommentje:

32

A kérdés, ha ne lett volna helyes és 70,000-et keresne is együtt lennétek? Ez jó meditációs téma szerintem délutánra.

2021. nov. 26. 14:59
 34/100 anonim ***** válasza:
33%

"Jelöljük be egymást. :) Nekem nincs mit szégyellnem. De akkor nem ám kamuprofilról, vállald magad a nőgyűlölő, másokat meghazudtoló tevékenységedhez te is."

Ilyen gyűlölködő szöveg után, mégis miért adnám ki magam? Nem vagyok nőgyűlölő. Te pedig engem hazudtoltál meg, szóval ezt a részét magaddal rendezd le először.

(Egyébként volt egy nő, aki hasonló volt és elkérte a facebookom. Naivan megadtam neki. Elkezdett az ismerőseimnek írogatni mindenfélét és ők meg írtak rám, hogy ki ez a gyökér... Bocs, mivel te is pont ugyanilyennek tűnsz, logika nélkül vagdalkozol csak, így nem akarom ezt újra. Köszi!)

2021. nov. 26. 15:06
 35/100 anonim ***** válasza:
94%

"Ilyen gyűlölködő szöveg után"

Milyen gyűlölködő szöveg? :D Hogy nem mondanak rólam (sem MINDEN nőről) a példáid semmit? Ez gyűlölködés?

"Te pedig engem hazudtoltál meg, szóval ezt a részét magaddal rendezd le először."

Nem hazudtoltalak meg egy büdös szóval sem. Csak nem érdekelnek a példáid, mivel nem jó semmire a kemény 3 példád. Nem mond a női nemről generálisan semmit. És akkor én vagdalkozok logika nélkül?

Mi nem logikus azon, hogy vannak ilyen nők, de nem mindenki ilyen? Ez egyszerű tény.

"Elkezdett az ismerőseimnek írogatni mindenfélét és ők meg írtak rám, hogy ki ez a gyökér... Bocs, mivel te is pont ugyanilyennek tűnsz"

Mégis mi alapján tűnök ilyennek? Elmesélnéd? Tisztában vagy vele, hogy neked most itt több ember is írogat?

Semmi gyűlölködőt nem írtam, csupán annyit, hogy az alapfeltevés, ami a kérdésben van, nem igaz + azt, hogy hiába állítod, hogy de igen, rám is igaz, merthogy te beszélgettél nőkkel, akik visszajárnak az ilyen-olyan görény exükhöz, és mégis nyilvánosan azt állították magukról, amit én, attól nem az. Ilyen nehéz felfogni?

Kérdezőnek meg:

"A kérdés, ha ne lett volna helyes és 70,000-et keresne is együtt lennétek? Ez jó meditációs téma szerintem délutánra."

Nem jöttem volna össze vele, ha nem lenne helyes. Bocs, hogy vonzódni szeretnék a partneremhez.

Az meg mióta reális, hogy egy FELNŐTT ember 70 000 ft-ot keressen?

Egyébként, amikor összejöttünk, a párom 0 ft-ot keresett, mert tanult, és még diákmunkája sem volt.

Én is tanultam.

Pont ezért van piacképes végzettségünk, és nem 70 000 ft-ot keresünk.

Vagy már az is felszínesség a részemről, hogy nem tartanám el a csupasz s.eggét egy számomra nem vonzó férfinak arra hivatkozva, hogy ő "jószívű"?

És nem, nincs olyan, hogy "fordítva bezzeg...", mert engem sem pumpál ki pénzzel senki, egyedül is bőven keresek annyit, hogy normális minőségben eltartsam magam, ezért soha nem is várnám el senkitől.

Inkább te meditálj.

2021. nov. 26. 15:47
 36/100 anonim ***** válasza:
34%
35 Tetszik ahogy hápogva magyarázod miért is mész a külsőre, pénzre pont úgy ahogy állítjuk itt nap mint nap az oldalon. Ezért mondjuk hogy a mai nők egy utolsó prosti szintjén vannak többségében. Ha a személyiségét szeretnéd a barátodnak akkor kellene úgy is ha 70 ezret keresne és nem lenne Chad kinézete. De mivel gazdag és jól néz ki, ELTŰRÖD neki az önbizalomhiányt. Esetleg ez van de az sokkal valószínűbb hogy egy utolsó surmó csak az oldalon ordítozol itt, hogy levezesd a feszkót vagy esetleg olyan vak vagy hogy tényleg azt hiszed, hogy rendes. De igazat nem mondasz az egyszer biztos és szerencsére többen is tudjuk. Miért hitted hogy bárki is kíváncsi az idegbeteg pofádra fbon? És miért hiszed hogy te egy pénzes, helyes pasinak tényleg kellesz monogám kapcsolatra és pont miattad ne használná ki a lehetőségeit? Iszonyú szánalmas vagy, szerintem sokszor látom a válaszaidat, eddig ideges voltam de most már sajnállak :DDDd:DD
2021. nov. 26. 16:16
 37/100 anonim ***** válasza:
89%
Igazad van, az kellene, hogy ne legyek egy utolsó qrva, hogy ne vonzódjak a páromhoz, és ne keressen 100 ezer ft-nál többet, mert különben felszínes vagyok, a pénzre megyek, és mit képzelek, hogy elhiszem egy 8 éves kapcsolatban, menyasszonyként, hogy komolyat akar a párom. :D
2021. nov. 26. 16:21
 38/100 anonim ***** válasza:
8%

Idefigyelj az az év tépképzete ha azt hiszed hogy egy tanult, jóképű jól kereső pasi szerelmes beléd és soha nem dugott meg melletted mást. Mit tudnál neki adni amiért ez megérné? Az egy férfit sem érdekel hogy te is kijártál valami kamuegyetemet és összeharácsolsz x mennyiségű pénzt mert semelyik férfi nem ezt keresi a nőkben. Azt kétlem hogy olyan szép lennél de még ha az is lennél egy olyan férfi talál bármikor több tucat ugyanolyat vagy szebbet. Értelmesen megnyilvánulni látszik hogy nem tudsz, társaságban csak égetnéd a másikat, lelkileg üres és sivár vagy és életedben nem gondolkodtál logikusan egy percet sem. Az hogy széttárod a helyes pasiknak ész nélkül a lábad az csak még sivárabbá tesz , megtartani így nem fogod tudni őket. Te magad írtad le hogy hamar hagytad már a szádban turkálni a pasidat. Szerinted abban a pillanatban arra gondolt hogy ő majd feleségül vesz és soha nem nyúl más nőhöz? Egy ilyen pasinál a 21. században senki nem tudná ezt elérni még nálad értelmesebb és jobb nők sem mert nem így működnek ezek a felső 20%-os férfiak. De te még azoknál sem lennél jó komolyra akik incelek és bármit megtennének már egy nőért,de ilyen alja nőt azok se vennének el, főleg mert hozzászoktak a magányhoz és tudják hogy nem érsz annyit amennyit követelőznél.

Elhiszem hogy jobb tagadni a valóságot mert ha felfognád amit írok már mehetnél a pszichiátriára gyógyszerért már ha nem kötnéd fel magad.

Egyszer szájba fog verni valaki, majd ne mond hogy nem szólt senki előre...

2021. nov. 26. 16:30
 39/100 anonim ***** válasza:
92%

37

ÁÁÁ hagyd, fölöslegesen vitázol velük. Mintha egy laposföldest akarnál meggyőzni, hogy a föld gömbölyű.

36

Amúgy, milyen fogyatékosnak kell lenni, hogy valaki csak 70 ezret keressen? Még 180.000 nettóból is alig lehet megélni ebben az országban..

2021. nov. 26. 16:30
 40/100 anonim ***** válasza:
0%
8 éves kapcsolat és csak menyasszony .. XDDDD
2021. nov. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!