Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok jobban elítélnek, ha nem vagy magabiztos férfiként mint ha tegyük fel tolvaj vagy?

Figyelt kérdés
A nem magabiztos miért van a tolvaj alatt?
2021. nov. 25. 23:02
 11/100 anonim ***** válasza:
24%
attól még mert valaki cigó és van pénze, nem lesz tolvaj haver..
2021. nov. 26. 00:30
 12/100 anonim ***** válasza:
81%

Persze, hogy pirosat nyomok nyomorék válaszokra. Nem én vagyok sértődött, hanem az, akinek nem tetszik, hogy úgy értékelik mások a válaszát, ahogy kedvük tartja.

Pont, hogy nekem a saját morális értékrendem fontos. Soha az életben nem loptam semmi, még gyerekkoromban sem. Nem tartok erős férfinak egy bűnözőt, tolvajt. Sem pedig egy taplót.

Intelligens, következetes, sikeres férfiakra indultam be mindig is. Nem érdekel, ha más nők alkoholista nőverővel, meg egyebekkel vannak, ez rólam mégis mit árulna el?

Az önbizalomról annyit, hogy a páromnak kifejezetten önbizalomhiánya volt (bár nem beteges formában), amikor összejöttünk, mégis vonzott, mivel értelmes és az önbizalomhiánya ellenére mert próbálkozni. Nemcsak nálam, hanem pl. meg mert környékezni olyan állásokat, amikre kevésnek érezte magát és stresszelt mint állat az interjútól, csomó dolgoba mégis belevágott, amitől félt. Mára sokkal több önbizalma van, de inkább mínuszból lett normál, mintsem elszállt volna.

Az egész kérdés h.ülyeség.

2021. nov. 26. 01:25
 13/100 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy fontos az önbizalom, még távolról sem jelenti azt, hogy tolvajjal összejönnék. Szerencsére van bőven a kettő között. Az sem igaz, amit itt valaki írt, hogy a jobb szívű, csendes srácoknak nincs barátnője....attól, hogy valaki tutyimutyi, még nem jószívű. És az sem baj, ha csendes, ha van mögötte érték.

Azért, mert a proli Gizik és Julcsák bűnözőkkel lógnak, a normális nők még normális életet élnek a normális párjukkal. Az én baráti körömben eleve normális emberek vannak, nem nőverők meg incelek.

Az egész kérdés egy hülyeség.

2021. nov. 26. 06:41
 14/100 anonim ***** válasza:
100%

13

Szerintem az incelek egy részének hiányoznak valamilyen pillérek, amiket nem ismernek el. Ilyen lehet a mentális és szociális fejlődésben való visszamaradottság. (Amit ez a kérdés, és néhány válasz bennem meg is erősít).

Egy nárcisztikus személyiségzavaros se tudja magáról, hogy az például.

Ezeket általában fiatalkori lelki traumák okozzák. Nem tanulnak meg szocializálódni, így amikor a traumákat kiheverik, akkor sem tudják hogyan kéne ismerkedni.

2021. nov. 26. 07:38
 15/100 anonim ***** válasza:
100%

Mert vonzó a magabiztosság. Én is eléggé bizonytalan voltam sokáig, majd egyik lány barátom véletlen látott miközben egy polcot fúrtam fel és megjegyezte,hogy nagyon szexi ahogy csinálom.

Elkezdtem az élet többi reszrn is kevésbé habozni, nem nyammogok. Kérdeznek,döntök és lesz ami lesz.

A nyámnyila bizonytalanság nem vezet semmire.

Kérdeznek es mondj valamit azonnal, akkor magabiztosnak tünsz majd

2021. nov. 26. 07:39
 16/100 anonim ***** válasza:
20%
Mert ösztönösen a rosszfiúkhoz vonzódnak. Egyébként az önbizalomhiány nem annyira oka a sok visszautasításnak, inkább következménye.
2021. nov. 26. 08:14
 17/100 anonim ***** válasza:
0%
#11 Attól, hogy valaminek csőre van és hápog, még nem lesz kacsa, lehet kacsának öltözött ember is. De attól még az esetek 99,99%-ában kacsa.
2021. nov. 26. 08:15
 18/100 A kérdező kommentje:

14

“Egy nárcisztikus személyiségzavaros se tudja magáról, hogy az például.“

Tiszta véletlen, hogy a nőket nem zavarja ha srác nárcisztikus, az még teljesen belefér ha vannak más “értékei” a srácnak. Az sem szokott gond lenni ha szociopata vagy pszichopata ha vannak más értékei is. Sőt a bipoláris zavar is érdekes számukra, cuki, igazi kihívás.

De valamiért az önbizalomhiány az megvetett. Ha nem hiszed el magadról hogy faszagyerek vagy és nem mutatod is ezt ki akkor a nők megvetnek egy életen át. Igazi tyúk mentalitás.

Tipikus, hogy a kérdésem is félreértelmezték. Nem is arról volt szó, hogy össze kell jönni a tolvajjal, hanem úgy általánosságban a tolvajt is többre tartják mint az önbizalomhiányos férfit.

Tehát lehetsz te egyébként rendes, ha önbizalomhiányos vagy akkor te vagy a legalja ember, és mint látható itt is, simán rád aggatnak más negatív jelzőket is.

Szerintük egyszerűen nem lehetsz rendes, jószívű ember ha nincs önbizalmad. Ha nincs önbizalmad nem érdemled meg, hogy férfi, de még ember se légy!

2021. nov. 26. 08:51
 19/100 anonim ***** válasza:
100%

18

Akkor miért nem leszel tolvaj? Mondanám, hogy szerezz önbizalmat, de ha egy csepp sincs, és nincs segítséged akkor az nehéz feladat. A lopás az már könnyebb azért..

Mindenki előtt ott a lehetőség...

2021. nov. 26. 13:19
 20/100 anonim ***** válasza:
100%

"Tipikus, hogy a kérdésem is félreértelmezték. Nem is arról volt szó, hogy össze kell jönni a tolvajjal, hanem úgy általánosságban a tolvajt is többre tartják mint az önbizalomhiányos férfit."

Senki sem értelmezte félre.

Semmivel sem tartok többre egy tolvajt, mint egy simán csak önbizalomhiányos férfit.

Te viszont nem vagy rendes.

2021. nov. 26. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!