Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok jobban elítélnek, ha nem vagy magabiztos férfiként mint ha tegyük fel tolvaj vagy?

Figyelt kérdés
A nem magabiztos miért van a tolvaj alatt?
2021. nov. 25. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 anonim ***** válasza:
92%
Mert a tolvaj is magabiztos xd
2021. nov. 25. 23:03
 2/100 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként meg nem elítélnek és a hasonlatod is nagyon rossz. Egyszerűen csak nem tudnak rád férfiként tekinteni ha tutyimutyi anyám asszony katonája vagy.
2021. nov. 25. 23:04
 3/100 anonim ***** válasza:
17%
Mert a nők ösztönlények. Az ösztöneikre kell hatni, nem a morális értékrendjükre.
2021. nov. 25. 23:05
 4/100 anonim ***** válasza:
92%
Ha te voltál az, aki a múltkor kiirta a "miért ítélik el jobban a hűtlenséget mint a gyilkosságot" kérdést is, akkor talán ideje lenne elmenni egy mri vizsgálatra, mert sztem nem tudod reálisan felmérni a valóságot.
2021. nov. 25. 23:06
 5/100 A kérdező kommentje:

3

Ez erősen gáz. Főleg mert gyakran mint valami igazságos, megértő és jószívű angyalként próbálják őket ábrázolni. Lesújtó a felismerés, hogy csupán az erősebb kutya bhaszik elvét követik, ennyi.

2021. nov. 25. 23:11
 6/100 anonim ***** válasza:
5%
#5: Persze, hogy gáz. De, itt sokat ne várj. Itt agyatlanul nyomkodják sértődött kislány módjára a csajok a pirosat.
2021. nov. 25. 23:20
 7/100 anonim ***** válasza:
97%
mert általánosítasz mérgedben, gondolom az indiánokra gondoltál, azért mert valakinek van pénze az attól még nem tolvaj..
2021. nov. 26. 00:16
 8/100 anonim ***** válasza:
68%

Férfiként én is pirosat nyomok az ilyen válaszokra 6-os, mert látom a baráti körömben milyen férfiaknak is vannak barátnői.

Ezáltal látom, hogy az incelek mennyire tapasztalatlanok ilyen téren, és mekkora hülyeségeket hadoválnak.

2021. nov. 26. 00:20
 9/100 anonim ***** válasza:
17%

#8: Te vagy az a férfi, aki rendszeresen szereti hangoztatni, hogy férfi, de full női válaszokat ír?

A baráti körödben látod, hogy rosszindulatú, alkoholista, erőszakos srácoknak is vannak barátnői, de a jobb szívű srácoknak nincsenek? Vagy pontosan mit is látsz?

Az incelségtől független, hogy a legtöbb nő ösztönösen az erősebb férfiakra indul be. Ez lehet fizikai erő, stílus, hatalom vagy bármi. Én sem vagyok incel és volt, hogy én is így fogtam meg egyes csajokat.

2021. nov. 26. 00:26
 10/100 anonim ***** válasza:
86%

9

Nem, pontosan hogy a jobb szívű srácoknak is vannak..

2021. nov. 26. 00:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!