Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok jobban elítélnek, ha nem vagy magabiztos férfiként mint ha tegyük fel tolvaj vagy?

Figyelt kérdés
A nem magabiztos miért van a tolvaj alatt?
2021. nov. 25. 23:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 anonim ***** válasza:

89

Jesszus, és mi lett a vége? Én a pasid helyében már az első alkalommal lecsaptam volna, ha kell vascsővel.

2021. nov. 27. 14:03
 92/100 anonim ***** válasza:
0%

#78 GYAKORLATBAN IS :D Nagy arcotokból lehet könnyen pofára esni :D Hozzá is segítelek titeket hozzá, öröm látni, ahogy az állítólagos szofisztkált, állítlagos lelkileg cizellált, állítólagos szupernőkből kipattan a véglény 3 másodperc alatt :D

jaaa, hogy te most arra a barinőkkel kórusban ismételgetett, "de hát nem égtem" be dumára gondolsz, amivel azt hitted cáfoltál valamit is? :D

2021. nov. 27. 14:05
 93/100 anonim ***** válasza:
100%

Mert szerinted volt mit cáfolni? Tényleg sokat képzelsz magadról meg erről az oldalról.

Vergődhetsz itt estig, meg fenyegethetsz akár veréssel is, mint a másik értelmes haverod, akkor sem fogom azt gondolni, hogy beégtem. :D Akkor senkik vagytok nekem, és a megdöglésetekről sem fordulna az én saját világom semerre.

91

Letiltottam sorban az összes kamuprofilját is, előtte megfenyegettem, hogy feljelentem. Aztán egyszer csak eltűnt.

2021. nov. 27. 14:11
 94/100 anonim ***** válasza:
0%

szerencsétlen, bármit bármikor cáfoltam :D

és pont erről írok, hogy hiába égsz be, a barinőkkel, gyk frusztráltakkal kórusban üvöltöd, hogy nem égtél be, és elhiszed, hogy akkor ez így van :D

Nem nehéz felismerni a komplexusos lelkecskédet kicsike :D

Ezzel a lendülettel próbálsz is kabátlopási ügybe keverni, tipikus ócska pic.sa szintű szarkenegetéssel.

No comment :D

2021. nov. 27. 14:17
 95/100 anonim ***** válasza:
0%
Én megcsináltam egy normális piacképes diplomát úgy hogy mellette dolgoztam és semmi mást nem kaptam közben csak a megvetést, piszkálást és otthonról egy fillért se és lelki támogatást se. Magam építettem fel egyedül a normális lakhatást, magam építettem a karrierem amiben mindenki csodál és megbecsül. Soha nem adtam fel a becsületem és soha nem hazudtam és ha a becsületemet kérdőjelezte meg valaki akkor megvédtem. te ezzel szemben egy hazudós, beteg, buta liba vagy akinek még az is csoda ha érettségije van, megmutattad a hozzászólásaiddal hogy sem fogalmazni sem szöveget értelmezni nem tudsz, egy választékos mondatod sincs. Még a legaljább irodai munkára is többet várnak. Így nyilván amit te elértél az életben az én teljesítményemhez képest semmi. Ráadásul prostituálod magad egy jól kinéző h-ülyegyereknek és mellé nárcisztukus fantáziáid vannak hogy te vagy az élete értelme és elvesz feleségül mikor még 8 év alatt se bírtad elvetetni magad. Egy felültetett használt rongy vagy akiből viccet csinálnak. Ha egy ilyen ember röhög az ÉN arcomba akkor jobban megvédem a becüsletem mint valaha. Ha a szép szóból nem értesz, akkor majd a hajtépésből és a betonból igen. Csak nem én fogom megtenni hanem más :) De szóltam előre.
2021. nov. 27. 14:21
 96/100 anonim ***** válasza:

95

Huuu, ez a burkolt fenyegetés. Most aztán megmondat. De egy ahhoz, hogy egy férfinak beszólj akár itt online, ahhoz gyáva vagy. Va

2021. nov. 27. 14:25
 97/100 anonim ***** válasza:

Bocs, elment

Vagy ha nem, bizonyítsad és fenyegess meg engem is.

2021. nov. 27. 14:26
 98/100 anonim ***** válasza:
100%
Most már tuti hogy ez az egypipás volt múltkor az, aki ugyanígy használtrongyozott egy kérdésnél, és KIIRTHATATLAN volt. A rá írt reakciókat moderálták sokáig, majd végül eltüntették az egész kérdést.
2021. nov. 27. 14:29
 99/100 anonim ***** válasza:

98

De egy férfinek be nem szólna, csak a nőket tudja támadni..a gyávája.

2021. nov. 27. 14:32
 100/100 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valakivel nem jövök össze, nem azt jelenti, hogy elítélem. Amúgy a tolvajt jobban elítélem, mint a félénkebb pasikat. Van olyan csaj, akinek a rosszfiússág a fontos, és összejön mindenféle alvilági taplóval... de ha te ezek miatt sírsz, az rólad mit mond el? Mert azok a lányok, akik a tolvajjal jönnek össze, sem a hú, de szép lelkű, okos, intelligens típusok...
2021. nov. 30. 01:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!