Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl lassú? Vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lassú? Vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja közelebb kerültem egy 2-3 éve ismert ismerőshöz. Majd minden nap van szerencsém találkozni vele mert közös kutya futtatóra járunk le. De nekem unalmas amit csinál, nagyon lassan haladunk, és rosszul esik hogy nem ajánl közös programokat ahol igazán kettesben lehetnénk. Szex sem volt. Nekem ez a tempó nagyon unalmas és fárasztó, megvisel idegileg is hogy ennyire nem akar haladni a dolog. Beszéljek vele erről, vagy csak én reagálom túl? Utálom a lassúságot.
2021. aug. 22. 09:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Empátiából nem lesz szerelem. Ne üldözd, mert egyszer nagyon csúnyát fog neked mondani, ha úgy látja, hogy tapadsz rá és lerázhatatlan vagy. Más is van a világon! Olyan is, aki neked való, aki örülne neked.
2021. aug. 22. 14:05
 42/45 A kérdező kommentje:
Nem üldözöm. Nem írok neki, nem hívogatom. Este szoktam várni maximum a futin. Egy helyen vesszük a cigit, és azért néztem körbe a sétányon, hátha sétáltatja a kutyáját, és meg tudjuk beszélni a dolgot. Ez szerintem nem üldözés.
2021. aug. 22. 14:15
 43/45 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Elmondtam neki hogy mi bánt, a programok hiánya, stb. Meg volt lepődve hogy így érzek, mondta hogy bele se gondolt hogy ez nekem rosszul eshet, és hogy "sort kerítünk" rá, hogy igazam van. Hát nem nyugtatott meg... Mert kérdeztem tőle hogy baj van, mondja meg. Mondta hogy dehogy nincs. De kb. le "jó"-zott, mint amikor az ember a másikra akarja hagyni a dolgot és "leinti".
2021. aug. 22. 20:32
 44/45 Noren1989 ***** válasza:
És mit lépsz?
2021. aug. 22. 20:34
 45/45 A kérdező kommentje:
Meglátjuk mi lesz. Idegenekkel nem szeretnék ismerkedni, mert nem vagyok olyan állapotban pszichésen. Magyarázkodni meg nem akarnék egy idegen embernek.
2021. aug. 23. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!