Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl lassú? Vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lassú? Vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja közelebb kerültem egy 2-3 éve ismert ismerőshöz. Majd minden nap van szerencsém találkozni vele mert közös kutya futtatóra járunk le. De nekem unalmas amit csinál, nagyon lassan haladunk, és rosszul esik hogy nem ajánl közös programokat ahol igazán kettesben lehetnénk. Szex sem volt. Nekem ez a tempó nagyon unalmas és fárasztó, megvisel idegileg is hogy ennyire nem akar haladni a dolog. Beszéljek vele erről, vagy csak én reagálom túl? Utálom a lassúságot.
2021. aug. 22. 09:49
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
24%

Tudni kéne az okát miert nem közelit.

Nekem volt egy hasonlonsrac haverom de tinik voltunk. Állandoan bandáztunknetc de soha meg nem csókolt meg semmi mikozben más pasik már el is vittek "a bokorba" (nem szoszerint értendo de más pasik aztán rendesen tudták mit kell tenni)

Egyik nap mikor elvaltunk kerdezte mikor érek ra megint. Hortelen megsertodve már azt mondtam neki soha. Kerdezte miert. Es mondtam mert nem kellek neked. Kerdezte miboo gondolom hogy nem kellenék es elmondtam kiborulva. Se egy csók se egy kézfogás meg sem akarsz d.gni..

Erre meglepettem annyit mondott hogy dehogynem akarja es olyan ártatlan feje volt hogy abbol esett le minden nekem.

Hogy egyszeruen ő csak egy kisfiu es azert nem tud nem mer semmit kezdemenyezni plusz eleve még nővel sem volt. Szoval egy balfék csak es csak errol van szo.

Aztan sacc 20 eves korunk korul találkoztunk(az élet is elsodort minket addig egymastol)es huszonévesen már helybol lakasra vitt és szeretkeztunk :D

2021. aug. 22. 09:54
 2/45 anonim ***** válasza:
39%
Szoval meg kellene tudnod hogy a pasi egy balfék e, vagy netalán nője van, vagy asszex vagy alacsony libidós, vagy stb
2021. aug. 22. 09:55
 3/45 A kérdező kommentje:
Ő megcsókol meg simogat, és ha este sötétedés után megyünk fel a kutyákkal a futiról, hazakísér.
2021. aug. 22. 09:56
 4/45 A kérdező kommentje:
Nincs nője, ez 1000%.
2021. aug. 22. 09:57
 5/45 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem hívod te el valamerre?
2021. aug. 22. 09:59
 6/45 A kérdező kommentje:
Mert hívtam, és nem mondott rá semmit, csak annyit hogy "mindent a maga idejében".
2021. aug. 22. 10:00
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég zavaros...attól, hogy közös kutyafuttatóra jártok miért gondolod, hogy akar tõled bármit? Mit jelent az, hogy közelebb kerültetek?
2021. aug. 22. 10:00
 8/45 A kérdező kommentje:
Mert már 2 éve volt köztünk valami, csak én akkor nem voltam jól lelkileg és "dobtam", és most megbeszéltük a dolgokat, hogy szeretnénk folytatni ahol abbahagytuk.
2021. aug. 22. 10:02
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
7. voltam, igy vilagosabb...hany evesek vagytok?
2021. aug. 22. 10:03
 10/45 A kérdező kommentje:
33 és 50
2021. aug. 22. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!